Bloedstollende thriller met Belgische inbreng komt naar Netflix!

Binnen een dikke maand komt er een gloednieuwe en veelbelovende psychologische thriller naar Netflix. De Belgisch-Nederlandse productie Noise kan rekenen op een rits bekende acteurs en het lijkt alvast dat de prent alles in zich heeft om een echte hit te worden.

DUISTERE FAMILIEGEHEIMEN

De Belgisch-Nederlandse film Noise is vanaf 17 maart te zien bij Netflix, dat naast de datum inmiddels ook de trailer heeft onthuld. De thriller volgt de succesvolle influencer Matt (Ward Kerremans uit onder meer Penoza en Grond), die net vader is geworden van een zoontje. Wanneer hij met zijn gezin dicht bij zijn dementerende vader (Johan Leysen) gaat wonen, stuit hij op een aantal duistere familiegeheimen. Hij begint een onderzoek dat nog meer drama naar boven brengt, waarna zijn vrouw (Sallie Harmsen die een rol had in Doodstil) vreest dat ze haar man zal verliezen.

Met onder meer Jennifer Heylen en Lize Feryn liep er nog meer mooi volk rond op de set, zij krijgen een belangrijke bijrol in deze film die op Netflix gelanceerd wordt. Steffen Geypens is de regisseur en heeft het scenario geschreven met Robin Kerremans en Hasse Steenssens. De opnames dateren ondertussen van mei 2022, een klein jaar later is de film helemaal ingeblikt en klaar om Netflix te veroveren.

Ook interessant