De broertjes ‘boeren’ goed: ook Ronald heeft geweldig knappe dochters!

Gisteren stelden we u al voor aan de drie knappe dochters van Frank De Boer maar ook tweelingbroer Ronald heeft maar liefst vijf dochters en ook die maken enorm veel indruk! Wij stellen met veel plezier de drie oudste ‘exemplaren’ aan u voor.

TWEE HUWELIJKEN

Ronald’s partner, Zuse van Rozelaar, beviel in 2017 van een zoon: Boaz Samuel. Samen hadden zij al dochters Fenna en Linde. Uit een eerder huwelijk had Ronald nog drie dochters: Brooke, Maxime en Demi. Een drukke boel in huize de Boer! Ronald is niet alleen trotse vader van zijn zes kinderen, hij is inmiddels ook al opa! Zijn dochter Demi heeft zelf een dochtertje, Gigi. Demi is overigens samen met Ronnie Flex, een Nederlandse rapper. Al zou hun relatie momenteel door een zware storm gaan.

Maxime (29) is het oudste kind van Ronald de Boer. Ze is al elf jaar samen met haar vriend Daryl. Samen hebben ze dochter Gigi en afgelopen augustus kwam daar dochter Shay bij. Extra bijzonder is dat Demi de Boer tegelijkertijd zwanger was van haar dochtertje.

Brooke is de jongste dochter van Ronald de Boer. Ook deze prachtige dame timmert aan de weg voor een carrière in de showbizz- en entertainmentwereld. Met ruim 29 duizend volgers op Instagram lijkt ook deze De Boer haar volgers te amuseren met de amuserende beelden op social media. Brooke is ambassadeur voor het merk Bgorgeous en lijkt zich veel bezig te houden met reizen, haar looks, outfits en haar grote liefde voor trouwe viervoeters. Brooke draaft heel wat door de manege met haar vader, waarmee ze overigens dezelfde passie deelt. Zo vinden ze alle drie hun weg in het showbizzlandschap.

Ook interessant