Blondine Anastasya maakt je op slag fan van ‘De Tafel van vier’

Gert Verhulst heeft er een opvallende troef bij voor zijn talkshow ‘De tafel van vier’. De belangrijkste verandering: de flamboyante Anastasya Chernook (29) schuift voortaan mee aan tafel. Ze woont in Zwevezele, is afkomstig uit Kirgizië en vluchtte op jonge leeftijd met haar ouders naar België. Anastasya laat zich al een aantal jaar opmerken op Instagram en TikTok.

VEELZIJDIG MODEL

Anastasya neemt op zijn zachtst gezegd geen blad voor de mond. Waar de blondine verschijnt, krijgt ze vooral veel goedkeurende blikken maar is er ook heel wat afgunst. Zo had Anastasya in haar jeugdjaren meermaals te maken met pesterijen en werd ze op school ook vaak seksistisch bejegend vanwege haar… euhum… opvallende troeven.

Anastasya deed mee aan missverkiezingen, heeft ondertussen een eigen ‘School of Confidence’. Dit alles combineert ze met haar activiteiten als influencer en daarnaast is ze ook nog moeder. Opvallend: de blondine is rechtuit, spontaan en gaf dan ook toe dat ze al meermaals haar toevlucht zocht tot plastische chirurgie. Redenen genoeg voor Gert Verhulst om haar als vaste tafelgast aan te nemen!

https://www.youtube.com/watch?v=Yr8FtYgBDso

Ook interessant