Ontdek de bloedmooie dochters van ex-international Frank De Boer

Op het veld zit de trainerscarrière van ex-international Frank De Boer al even in het slop. Maar wat Frank in ieder geval wel goed voor mekaar heeft is zijn leven buiten het veld! De steengoede ex-voetballer is namelijk gezegend met een mooie vrouw én drie knappe dochters. Benieuwd? Lees dan zeker even verder.

RELATIE MET ANTWERP-SMAAKMAKER

Om je maar gelijk uit de droom te helpen: op een spannende date met Beau De Boer hoef je in ieder geval niet te rekenen. De dochter van Frank de Boer is al een tijdje gelukkig met Antwerp-winger Calvin Stengs.

Stengs en Beau hebben sinds kort een zoon. Het ventje heet Saint, een naam die ‘heilige’ betekent en zeldzaam is in Nederland. Minder dan vijf mensen hadden de naam in 2017, aldus het Meertens Instituut, dat dit bijhoudt. Wellicht werd het stel geïnspireerd door Kim Kardashian, die haar eerste zoon (7) Saint noemde. Voetballer Steven Bergwijn en zanger Thomas Berge hebben ook zoons met de naam. De Boer en Stengs hadden de naamkeuze zo’n vier maanden geleden al gemaakt, zei opa Frank destijds.

Hoe het liefdesleven van dochters Jackie en Romy er uit ziet, weten we niet, maar mocht je denken te kunnen scoren, dan hoef je het niet ver te zoeken.

De familie de Boer is namelijk wars van allerlei vormen van luxe. Zo brengen ze graag de vakantie door op hun favoriete camping in het Gelderse Garderen. Daar heeft Frank overigens zijn huidige vrouw, Helen leren kennen toen hij 17 jaar was. Je kunt dus wel zeggen dat Helen zijn eerste grote liefde was en dat ook nog steeds is. Ook broer Ronald heeft trouwens een paar knappe dochters, die stellen we later nog aan u voor!

Ook interessant