Drive To Survive dropt indrukwekkende teaser voor finale seizoen

Heel binnenkort komt het vijfde seizoen eraan van de Netflix-serie Drive to Survive en die staat staat grotendeels in het teken van het dominante optreden van Max Verstappen, dat resulteerde in zijn tweede wereldtitel. De Nederlander had een jaar geleden veel kritiek op de manier waarop hij was geportretteerd.

BOZE MAX IS BACK

In dit laatste deel van Drive to Survive wordt het gruwelijke F1-seizoen 2022 belicht, waarin Max Verstappen zijn tweede opeenvolgende coureurskampioenschap binnenhaalde. In de teaser zien we dat de wereldkampioen weer terugkeert in de Netflix-serie. Hij zal dit seizoen worden geïnterviewd nadat hij in seizoen vier afwezig was vanwege ‘vervalste rivaliteit’ in de verhaallijnen.

Mad Max was allesbehalve tevreden met de werking van Drive To Survive en eiste ‘verandering’. “Ik wil wat meer inspraak hebben in de manier waarop ik word geportretteerd, in plaats van dat ik een interview geef en dat ik niet weet wat ze daarmee gaan doen. Het moet wat realistischer zijn en ik wil daar wat meer controle over hebben”, zo klonk het bij AD. Het nieuwe seizoen is te zien vanaf 24 februari, exact één week voor de start van de nieuwe F1-competitie in Bahrein.

Ook interessant