Netflix deelt pikante trailer van tweede seizoen Sex/Life

Hoeft het nog gezegd dat de reeks Sex/Life meteen een regelrechte hit werd op Netflix. De streamingdienst pakte uit met een erotisch getint meesterwerk waarin een vrouw middenin haar huwelijks plots smacht naar haar ex-vriend. Dat die laatste uiteindelijk ook terug op de proppen komt, dat mag uiteraard niet verbazen. Al snel was er sprake van een tweede jaargang en die… komt er snel aan!

PERFECT LEVEN… OF TOCH NIET

In Sex/Life volg je het leven van Billie Connelly (gespeeld door actrice Sarah Shahi). Billie is getrouwd met een lieve, knappe én succesvolle man. Ze hebben samen twee kinderen en wonen ook nog eens in een prachtig huis. Een perfect leven, zou je denken. Toch mist Billie één ding, namelijk seks. Ze is al een jaar niet met haar man naar bed gegaan en verlangt terug naar haar ex-vriend, Brad (gespeeld door acteur Adam Demos), met wie ze de geweldigste seks ooit had.

Alvast één ding kunnen we uit de trailer opmaken: het liefdesleven van Billie (gespeeld door Sarah Shahi) is nog steeds erg ingewikkeld. Zo zien we dat ze nog steeds moeite heeft met het einde van haar vurige affaire met Brad Simon (Adam Demos). Haar huwelijk gaat nog meer in een stevige sleur en plots duikt er ook nog een nieuwe man op in het leven van Billie. Lang moet u alvast niet meer wachten, op twee maart komt het nieuwe seizoen er aan!

Tags

Ook interessant