Netflix komt opnieuw met zinnenprikkelende oorlogsfilm

De nieuwe Noorse oorlogsserie Krigsseileren of War Sailor doet het geweldig goed op Netflix en dat smaakt duidelijk naar meer. Het streamingplatform deelde zopas de trailer van een nagelnieuwe Duitse oorlogsfilm: Blood and Gold. In de nieuwe prent geraakt een Duitse deserteur verwikkeld in een intense strijd met SS-troepen.

EINDE WOII

De gloednieuwe oorlogsfilm speelt zich af in de laatste dagen van de Tweede Wereldoorlog en vertelt het verhaal van de Duitse deserteur Heinrich (Robert Maaser), de jonge en moedige boerin Elsa (Marie Hacke) en een heleboel nazi’s. Op weg naar huis van het front naar zijn dochter, komt Heinrich in de klauwen van een plunderende SS-troep.

Heinrich wordt gered door de jonge boerin Elsa (Marie Hacke) die hem op haar boerderij verbergt. De SS-ers zijn inmiddels in het volgende dorp op zoek naar een goudschat maar daar krijgen ze fikse tegenstand van de bewoners die de schat zelf willen houden. Al snel worden Heinrich en Elsa tegen hun wil in de jacht op de schat betrokken.

Blood & Gold klinkt als een serieuze actiefilm maar aan de trailer te zien, zit er ook de nodige humor in de rolprent die vanaf 26 mei op Netflix staat. 

Ook interessant