Nieuwe ‘Squid Game look-a-like’ verovert Netflix

De inhoud van de nieuwe reeks Physical: 100 leest als een soort kopie van de Zuid-Koreaanse Netflix-hit Squid Game: Honderd deelnemers in topconditie nemen het tegen elkaar op in een reeks slopende uitdagingen om de eer – en de geldprijs – als laatste in de wacht te slepen. Physical: 100 toont zeker gelijkenissen maar is ook weer vernieuwend en wij leggen u graag uit waarom deze Aziatische reeks ook weer op weg is om een echte monsterhit te worden!

GEEN STRIJD OM LEVEN OF DOOD

De uitverkoren deelnemers komen uit alle hoeken van de samenleving: atleten, soldaten en zelfs MMA-vechters die zich in de spelarena melden om te laten zien wie er het sterkst is. In een reeks uitdagende opdrachten maken zij onder mekaar uit wie aan de haal gaat met de superpot van 220.000 euro. Het grote verschil met Squid Game hierbij is natuurlijk wel dat het geen strijd om leven en dood is. En dat het ook nog eens geen dramaserie is maar keiharde realiteit.

VOORBODE VAN SQUID GAME 2

In no time wist de nieuwe Zuid-Koreaanse serie zich bovenaan zowat alle Netflix-lijstjes te hijsen. De focus ligt in Physical: 100 dan ook volledig op het fysieke met proeven waarbij de deelnemers hun kracht nodig hebben. Elke dinsdag komen er twee nieuwe afleveringen online, op 21 februari volgt de absolute finale.

Ook een tweede reeks van Squid Game is alvast aanstaande, dat nieuws werd een tijdje geleden nog bevestigd door de CEO van de streamingdienst, Ted Sarandos. De strijd om leven of dood werd de meest bekeken show bij de lancering in de geschiedenis van de streamingdienst, met maar liefst 111 miljoen views in slechts een paar maanden. Vermoedelijk eind 2023 of begin 2024 mogen we meer Squid Game verwachten.

Tags

Ook interessant