Pikante films en series op Netflix? Check zeker deze toppers!

Netflix leek lang een streamingplatform waar 16 of 18+ films volledig taboe waren, daar is echter de laatste jaren stevig verandering in gekomen. Verwacht nog steeds geen porno op het platform, dat zou immers niet echt gepast zijn maar Netflix schuwt allerminst de pikante series en films. Wij lijsten er alvast vijf voor u op die zowel u als uw (toekomstige) partner minstens wat inspiratie kan geven.

1.Olhar Indiscreto/Lady Voyeur

Beginnen doen we met één van de meest recente series op Netflix, Olhar Discreto, een prikkelende Braziliaanse reeks. De talentvolle, voyeuristische hacker Miranda (Débora Nascimento) wordt in een gevaarlijke situatie gestort wanneer haar buurvrouw Cleo (Emanuelle Araújo), een sekswerker, een weekendje weggaat. Zeker wanneer ze de man van haar dromen ontmoet, maar een andere man ombrengt. De serie brengt het vaak subtiel maar het bloot wordt allerminst geschuwd.

2. Sexify

Ook deze serie is recent op Netflix, zij het dan het tweede seizoen. Jaargang één van deze Poolse komedie draaide rond een beginnende softwareontwikkelaar. Natalia weet veel van programmeren en heel weinig van seks. Met haar vrienden Monika en Paulina begint ze aan een zoektocht om de mysteries van het vrouwelijk orgasme beter te begrijpen. Ze besluiten een app te bouwen voor een interuniversitaire wedstrijd en misschien, heel misschien, in de behoeften van haar leeftijdsgenoten kan voorzien.

3. Kärlek & Anarki

Sofie is een ambitieuze adviseur en getrouwde moeder van twee kinderen. Wanneer ze de opdracht krijgt om een ​​oude uitgeverij te herstructureren, begint haar uiterst ordelijke leven uit elkaar te vallen. Ze ontmoet de jonge IT-expert Max en begint een onverwachte en gewaagde flirt met hem. Ook hiervan staan er al twee seizoenen op Netflix en vooral in jaargang één komen liefhebbers van wat vrouwelijk bloot aan hun trekken, inclusief een prikkelende zwembadscène.

4. 365-reeks

De 365-films zijn ondertussen al met drie en staan garant voor heel wat sex en veelvuldig bloot. In 365 Days, ook bekend onder de Poolse titel 365 dni, zit Laura klem in een relatie zonder hartstocht. Akelig natuurlijk, maar gelukkig wordt ze ontvoerd door de gewelddadige Siciliaanse gangsterbaas Massimo. Deze houdt haar gevangen, ketent haar aan het bed en geeft haar 365 dagen om verliefd op hem te worden. De Poolse prent werd een voltreffer en na twee opvolgers komt er mogelijk nog een vierde film aan.

5. Une fille facile

Afsluiten doen we met de Franse prent Une fille facile. De film wordt verteld door de ogen van de 16-jarige Naïma. Dehar – neplippen, nepwimpers, nepborsten – speelt haar nicht Sofia, die voor de zomermaanden naar Cannes afreist en Naïma laat kennismaken met haar manier van leven. Soepeltjes verleidt ze oudere mannen terwijl ze haar nichtje uitlegt dat gevoelens nu eenmaal geen Chanel-tas opleveren. Een zinnenprikkelende prent voor een zwoele avond!

Ook interessant