Vikings Valhalla fans opgelet, ongeziene spanning komt eraan!

Morgen komt het langverwachte nieuwe seizoen van Vikings Valhalla op Netflix! In februari 2022 verscheen het eerste seizoen van deze spectaculaire reeks op de streamingdienst. De serie is een vervolg op de eerdere reeks Vikings die van 2013 tot en met 2020 liep, met in totaal zes seizoenen en een groot succes was op History Channel en later ook op Prime Video en op Netflix. Deel twee kondigt zich alvast aan vol spanning, sensatie en onverwachte plotwendingen.

OPGEJAAGD WILD

In het nieuwe seizoen worden de heldhaftige Vikingen, opgejaagd en op de vlucht, gedwongen hun grote ambities en moed op de proef te stellen in werelden voorbij de fjorden van Scandinavië. De avonturen van de legendarische ontdekkingsreiziger Leif Eriksson (Sam Corlett), zijn eigenzinnige zus Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson), en de Scandinavische prins Harald Sigurdsson staan centraal.

FLASHBACK NAAR JAARGANG 1

In de laatste aflevering van het eerste seizoen werd Kattegat ingenomen en verwoest. Plotseling zijn de Noorse prins Harald, Leif Eriksson en zijn zus Freydís voortvluchtigen in Scandinavië. Er zit niets anders op dan hun vertrouwde wereld te verlaten en de drie willen natuurlijk ook wraak. Omdat Harald, Leif en Freydís hun heil elders op de wereld zoeken, doen ook flink wat andere personages hun intrede zoals een astronoom, wat oplichters en edelmannen. En aan de trailer te zien gaat het er in seizoen twee niet zachtzinnig aan toe. Vanaf morgen dus te bingewatchen op Netflix!

Ook interessant