Gewoon even 50 euro scoren? Open een rekening bij deze banken!

U zal het ongetwijfeld al gezien hebben: veel banken proberen (nieuwe) klanten te lokken met heel aanlokkelijke voorstellen. Zo zijn er ondertussen een aantal die zelfs geld geven als je een rekening bij hen opent of minstens gaan voor een pak voordelen in natura. Wij lijsten de belangrijkste voor u op maar lees steeds ook de kleine lettertjes, die kunnen immers soms stevig tegenvallen.

PURE CASH VOOR… NIETS

Beginnen doen we uiteraard met de voordelen die je als klant hebt als volwassene (en dan denken we vooral aan de 25+’ers) die een nieuwe rekening opent. Bij Hello bank! (het mobiele merk van BNP Paribas Fortis) krijg je op dit moment zowaar 50 euro cadeau als je als nieuwe klant er je eerste betaalrekening opent. Opgelet: je moet er wel eerst 25 transacties voor uitvoeren, in de maand na die laatste verrichting wordt er dan 50 euro op je rekening gestort, gemakkelijk verdiend toch? Check hier alle voorwaarden en voordelen: Open een rekening (hellobank.be)

Ook via Belfius krijg je op dit moment een cadeau van 10 euro bij het openen van een Beat-rekening via de Belfius Mobile-app. Wie 25 of ouder is, betaalt voor zo’n rekening wel 3,50 euro per maand. Via de website van de bank kan u alle voorwaarden nalezen: Beats Pulse, uw gratis online betaalrekening – Belfius.

HOE MEER VERRICHTINGEN…HOE MEER GELD

Keytrade Bank profileert zich met een gratis zicht-, spaar- en effectenrekening. Je krijgt ook gratis een debet- en kredietkaart. Per uitgevoerde verrichting op je zichtrekening betaalt de onlinebank je 5 eurocent. Deze bank biedt ook allerlei voordelen als je echt wil gaan beleggen. templateNew (keytradebank.be)

OOK KINDEREN KRIJGEN STEVIGE SPAARCENT

De 50 euro bij Hello Bank! is er ook voor de jongeren van 18 tot 28 jaar. Het Hello4You-pack is gratis en de bundel omvat een zichtrekening en een spaarrekening, een debetkaart en een gratis kredietkaart gedurende het eerste jaar. Tot 29 januari krijg je als cadeau 50 euro op de rekening gestort.

De Beats New rekening van Belfius is dan weer gratis voor -25 jarigen. Je krijgt gratis een gepersonaliseerde debetkaart en twee gratis instantbetalingen per maand. Als nieuwe klant een Belfius Beat-rekening (Beats New en Beats Star) openen via de Belfius Mobile-app levert een welkomstcadeau van 10 euro op.

MOOIE CADEAU’S

En dan zijn er ook banken die niet voor de zuivere cash gaan maar die wel mooie cadeaus aanbieden. Min-24-jarigen krijgen bij Crelan eerst en vooral een gratis Economy Pack. Die bundel bevat onder meer een zichtrekening, maximaal twee bankkaarten en toegang tot de online banking tools myCrelan en Crelan Mobile. Wie jonger is dan 24 jaar en voor een Crelan Performance Pack kiest, betaalt 2 euro per maand in plaats van 6 euro. Ben je als nieuwe klant jonger dan 24, dan krijg je van de bank een welkomstgeschenk. Zodra je op de zichtrekening van het Economy Pack of het Performance Pack 50 euro stort, mag je één van deze cadeaus kiezen: een trendy hoofdtelefoon, een lenzenset voor smartphone of tablet, een bluetooth speaker of een powerbank. Hun aanbod kan je hier vinden: Aanbod voor jongeren. (crelan.be) .

Ook interessant