Geweldig scoren bij vrienden? Huur een volledig Italiaans dorp!

Een tijdje geleden kwamen er nieuwsberichten naar buiten dat je voor amper één euro een Italiaans huis kon kopen. Van het noorden tot het zuiden van Italië worden huizen die anders verlaten of vernietigd zouden worden, verkocht door particulieren of door gemeenten voor de symbolische prijs van één euro. Het doel is dat de nieuwe eigenaren door het te renoveren nieuw leven geven aan de gebouwen en de plaatsen waar ze zich bevinden. Je zal dus wel een pak meer geld kwijt zijn om er effectief te gaan wonen en daarom hebben we nu een steengoed alternatief.

VRIJGEZELLEN UIT DE DUIZEND

Een heel dorp huren: zou dat überhaupt wel mogelijk zijn? Group Accomodation nam de proef op de som en biedt het vanaf nu zelfs aan. Bij deze maatschappij huur je namelijk een compleet en charmant Italiaans bergdorp voor jou en je gezelschap. En dat kost zéker geen fortuin: voor €1.500 euro per nacht (in het laagseizoen) kun je het dropje Petritoli in Le Marche huren. Wil je dus scoren met een vrijgezellenfeest uit de duizend: waag uw kans.

https://twitter.com/muyaniearth/status/1608506892523040768

Klassieke stenen huizen, torentjes, hobbelige Romeinse straten en zuilen en zelfs een heus theater en kasteel zijn bij het dorp inbegrepen. Met ruimte voor 200 man en ruim 100 bedden, eigen zwembaden, privéstranden, catering services, tuinen en parken lijkt dit écht once-in-a-lifetime kans. Hieronder kan u ook een leuke video vinden van het dorpje:

Tags

Ook interessant