Ontdek Deborah Panzokou, vrouw van Thomas Meunier met sprankelende roots

Thomas Meunier heeft er al een aparte carrière opzitten. De geboren spits speelde in de jeugd bij Standard, werd vanuit Virton onverwacht opgepikt door Club Brugge en sindsdien ging het razend snel voor de Waal. Bij de landskampioen werd hij immers omgevormd tot rechtsachter en dat bleek een meesterzet. PSG zorgde voor een eerste monstertransfer en sinds 2020 maakt hij het mooie weer bij Borussia Dortmund. Aan zijn zijde staat al lange tijd Deborah Panzokou, een jeugdliefde met toch wat aparte roots.

LIEFDE OP DE SCHOOLBANKEN

Panzokou groeide zelf op in Parijs, waarna ze haar tienerjaren in Wallonië doorbacht. Daar leerde ze Meunier kennen op de middelbare school, toen hij voor haar zat in de studiezaal. Dat de profvoetballer twee jaar ouder was, vormde geen belemmering. Sinds 2008 vormen ze ‘officieel’ een koppel, al doorstond de relatie sindsdien meerdere stormen.

Vier jaar geleden sprak Panzokou daarover in een interview. “Of ik jaloers ben? Misschien een beetje. Laat ons zeggen dat het de laatste jaren steeds vaker gebeurt dat andere meisjes naar hem kijken. Nu en dan maak ik dus een crisis mee… Thomas begrijpt dat niet altijd, maar hij zou net zo reageren mocht hij in mijn schoenen staan”, zo klonk het bij Het Laatste Nieuws.

Hun relatie bleek echter een schot in de roos en de twee zijn ondertussen de trotse ouders van drie kinderen. In 2022 volgde ook een sprookjesachtig huwelijk. De festiviteiten vonden plaats in het romantische Château Mirwart, bij het Waalse Saint-Hubert, een locatie om u tegen te zeggen.

Deborah heeft zelf trouwens een stuk Congolese en Siciliaanse roots en sinds enkele jaren heeft ze een eigen blog, waarbij ze enerzijds een inkijk geeft in haar eigen leven maar ook allerlei tips deelt op vlak van lifestyle/baby’s/…. De blog kan u bezoeken via https://deborahpanzokou.com .

GESTOLEN HORLOGE

Na hun huwelijk volgde ook een spetterende reis richting Frans-Polynesië, waar ze duidelijk genoten van een overload aan zon en helderblauw water. Al was de reis niet enkel rozengeur en maneschijn, want Meuniers horloge ter waarde van 50.000 werd uit hun hotelkamer gestolen.

De voetballer werd door de RTBF ook een tijdje gevolgd voor het programma ‘Thomas Meunier, tôt ou tard’, een reeks die trouwens ook bij ons op de VRT werd uitgezonden. Een verhaal over een gast die van een klein dorpje in de Ardennen richting de absolute wereldtop in Parijs ging, met Deborah aan zijn zijde.

Ook interessant