Ontdek Natacha Van Honacker, de sterke vrouw achter Eden Hazard

Sportief gaat het voor Eden Hazard al enkele maanden moeilijk, inclusief de zoveelste blessure die hem momenteel aan de kant houdt bij Real Madrid. Ook zonder medische perikelen verloopt zijn loopbaan bij de Koninklijke redelijk dramatisch, van coach Ancelotti krijgt hij nog amper een kans en ook op het afgelopen WK in Qatar was de veelvuldig smaakmaker van onze nationale ploeg amper aanwezig. Buiten het veld heeft Hazard al jarenlang stabiliteit met jeugdliefde Natacha Van Honacker.

MEDIASCHUW

Samen met de vrouwen van Jan Vertonghen en Toby Alderweireld is Natacha Van Honacker ongetwijfeld één van de meest subtiele. Op sociale media is ze de grote afwezige en zelfs op het Instagram-profiel van Eden Hazard zelf ontbreekt ze. Nochtans staat ze al vanaf haar veertiende aan de zijde van haar echtgenoot, toen ze hem op de schoolbanken leerde kennen.

Sindsdien staat Van Honacker steeds trouw aan de zijde van ‘haar’ Eden. De Rode Duivel trok richting Lille voor zijn voetbalcarrière en zodra het kon, op haar achttiende, ging Natacha haar grote liefde achterna. Ze trokken bij elkaar in en niet veel later volgde hun eerst zoontje, Yannis.

De twee bezegelden op prachtige wijze hun liefde, op 26 april 2012 om precies te zijn, stapten de twee in het huwelijksbootje. Dat gebeurde in het grootste geheim tijdens een burgerlijke plechtigheid in het Waalse Ecaussinnes, al volgde er enkele maanden nadien ook nog een grootser feest in Frankrijk.

Ook Hazard zelf verklaarde al meermaals in de pers dat zijn gezin voor hem het allerbelangrijkste is. Het is momenteel afwachten of onze (ondertussen gestopte) Rode Duivel nog zijn oude niveau terugvindt, privé heeft hij zijn zaakjes alvast prima op orde.

Ook interessant