De coolste sneakers om indruk te maken op je tinderdate!

Vrouwen hebben doorgaans wat meer werk om hun ‘outfit’ te kiezen maar ook mannen zijn vaak grote ijdeltuiten en vooral dan als het aankomt op het kiezen van schoenen. Maar welke zijn nu de trends van 2022 en waarmee kan je echt indruk maken op je tinderdate? Wij lijsten er alvast een paar voor u op.

De retro sportsneaker

Alles wat retro is, is tegenwoordig in maar wat houdt dat exact in bij sneakers? Retro schoenen zijn schoenen die terugkeren na een aantal jaren met een nieuwe touche. Alles wat vroeger hot was keert weer terug en dat is ook het geval bij sneakers. Vaak zijn het sneakers die in de jaren ’70 of ’80 zijn uitgebracht. Als voorbeeld hebben we hieronder de Adidas ZX 750, deze is te koop voor rond de 100 euro.

Effen, strakke sneaker

Een handige sneaker voor bij zowat alle garderobes is de effen, strakke sneaker. Waarom? Omdat je deze bijna overal bij draagt. Zelfs wanneer je iets formeler gekleed gaat. Heb je dus nog witte, grijze, groene of stoere zwarte stappers? Dan kunnen ze dit jaar gewoon nog een rondje mee. Praktisch én stijlvol. Onder meer deze Lacoste schoenen van rond de 105 euro zullen u niet ontgoochelen.

Suède Platform sneaker

Deze trendy sneakers hebben een stijlvol bovenwerk van suède. De voering van de schoenen is gemaakt van zacht ademend textiel. Daarnaast hebben de sneakers een stevige rubberen platform-loopzool voor maximale ondersteuning aan de voeten. Ook deze uitvoering van Tommy Hilfiger kan u kopen voor een prijskaartje van 100 euro.

Duurzame retro-sneakers

We kunnen er niet onderuit: er is steeds meer aandacht (nodig) voor de planeet en dat doet ook veel mensen bewuster shoppen naar bijvoorbeeld duurzame sneakers. De twee belangrijkste elementen waarop duurzame sneakers zich onderscheiden van ‘reguliere’ sneakers zijn productie en materialen. Ten eerste wil je dat de schoenen onder eerlijke en schone omstandigheden worden gemaakt, liefst ook nog zo lokaal mogelijk. Ten tweede wil je dat de materialen die gebruikt worden zo min mogelijk impact hebben. Een merk dat hier hard op inzet is Veja, onder meer deze sneakers kan u verkrijgen voor 150 euro.

Ook interessant