De Nederlandse Shary blaast je helemaal van je sokken!

Ook bij onze Noorderburen lopen er uiterst knappe vrouwen rond en Shary Celine Swartz is daar absoluut een perfect voorbeeld van. De knappe brunette heeft geweldig veel volgers op Instagram en u ontdekt hieronder waarom. Vanuit woonplaats Ibiza verrast zij haar volgers met tal van sexy plaatjes.

ZWOELE DANSERES

In een interview met FHM valt te lezen dat Shary afkomstig is uit Rijswijk, onder de rook van den Den Haag. ‘Een rustige maar fijne plek om op te groeien.’ Voor Shary is het inmiddels elke dag vakantie want ze woont nu op Ibiza. Ze is daar danseres en heeft vooral veel werk in de zomermaanden. Daarnaast doet ze veel modellenwerk en is ze een groot liefhebber van sporten, yoga en gezond eten. Ben je wel eens bij Starbeach op Kreta of Ocean Beach en Hi Ibiza geweest? Dan kan je de dansmoves van Shary zomaar gezien hebben.

Naast Shary Celine haar gevoel voor ritme, verschijnt zij ook regelmatig op Instagram. Hier verblijdt zij haar ruim 32.000 volgers veelal met jaloersmakende vakantietripjes naar onder andere Thailand en Bali. Ook komen er regelmatig foto’s voorbij waarbij zij poseert in bikini of lingerie op de mooiste parelwitte stranden van Ibiza. En hierbij weet zij ons iedere post echt weer helemaal in te pakken met haar onvermijdelijke fitte figuur.

Ook interessant