Dochter Amy doet vader Wesley Sonck stevig blozen

Ex-Rode Duivel Wesley Sonck is nog steeds een graag geziene gast op de Belgische televisie. De commentator/analist maakt wekelijks zijn opwachting bij de wedstrijden van de Jupiler Pro League en in het programma Extra Time op Canvas. Het is echter dochter Amy die de laatste jaren met de meeste aandacht gaat lopen…

…“Uiterlijk lijkt Amy op haar moeder, maar qua karakter is ze mijn evenbeeld. Als ik haar bezig zie, is het alsof ik in de spiegel kijk.” Het is een uitspraak die vader Wesley zelf deed in het VTM-programma “Groeten Uit”. Met de regelmaat van de klok deelt dochter Amy ‘pikante’ foto’s op Instagram en dat leverde haar gigantisch veel aanhangers op. Ondertussen zit ze op het social media kanaal al aan 194.000 volgers en dat aantal stijgt nog dagelijks.

ANDERE KANT VAN MEDAILLE

Amy zelf kan de aandacht wel appreciëren maar leerde ook al snel de keerzijde van de medaille kennen. “Ik heb er een paar samenwerkingen met kledingmerken aan overgehouden waarmee ik een centje bijverdien”, gaf ze aan bij Het Laatste Nieuws. “Het nadeel is dat ik de stempel van dikke nek heb gekregen. Mensen kijken niet meer naar je karakter, dat is lastig. Ze gaan er niet meer van uit dat er op dat lichaam ook een hoofd staat. Ik volg een opleiding om mama te kunnen helpen in haar schoonheidssalon en zet ondertussen mijn bachelor bedrijfsmanagement verder.”

Amy’s moeder is de ondertussen ex-vrouw van Wesley, Evy. Zij beviel al op 21-jarige leeftijd van Amy en de twee waren ook lange tijd een koppel. Na het einde van de carrière van Wesley gingen de twee uit mekaar en ondertussen heeft de ex-voetballer met Virginie ook al een nieuwe vriendin, zij heeft ook twee zonen uit een vorige relatie.

Ook interessant