Ontdek Celine Van Ouytsel, de geweldig knappe en voetbalgekke blondine

De ontzettend knappe Celine van Ouytsel is de natte droom van menig man in Vlaanderen. Sinds de blondine (26) Miss België werd, timmert ze aan haar carrière in de media: als gastvrouw in ‘De Cooke & Verhulst Show’, presentatrice en influencer en ondertussen ook verslaggever bij Play Sports en één van de gastvrouwen van het afgelopen Gala van de Gouden Schoen.

HILARISCH BH-MOMENT

Van Ouytsel is van opleiding juriste, afkomstig uit Herentals en bij het grote publiek bekend vanwege haar verkiezing tot Miss België in 2020. Nog meer zullen veel mensen een ‘pikant’ BH-moment onthouden. “Het filmpje waarop mijn beha uit mijn jurk viel tijdens de verkiezing van Miss België ging de wereld rond. Ik ging later langs bij de radio en iemand van het nieuws vroeg of ze me snel een vraag mocht stellen. Ze had op het internet gelezen dat ik die beha zelf in mijn kleed had verstopt als publiciteitsstunt”, zo verklaarde de blondine achteraf zelf bij Het Laatste Nieuws. Het bewuste fragment kan u hier bekijken:

PIJNLIJK BEDROG

Privé was Van Ouytsel een paar jaar samen met Andreas Bonne. Aan die relatie kwam echter eind vorig jaar een pijnlijk einde, in de media doken veelvuldige verhalen op over bedrog en dat gerucht werd nadien ook bevestigd door de Miss. “Ik vind het vreselijk dat ik zijn bedrog niet eerder gezien heb. Toen ik zei dat Andreas de man van mijn leven was, meende ik dat. Maar hij had duidelijk een andere agenda. Het is pijnlijk om vast te stellen dat je relatie gebaseerd is op een leugen. Toen ik zelf alles hoorde, kon ik onze relatie niet meer verderzetten. Ik heb mijn spullen gepakt, en ben vertrokken. Deze schijnvertoning verderzetten: no way“, zo klonk het hard bij Het Nieuwsblad.

De blondine ging door een moeilijke periode maar bouwde ondertussen wel stevig verder aan haar eigen weg door het medialandschap, daarbij speelde voetbal een belangrijke rol. Voor het programma San Titar werkt de blondine mee aan reportages, zo probeert ze op een ludieke manier de sfeer op te snuiven in de verschillende stadions in België. Daarnaast kreeg ze afgelopen woensdag ook een belangrijke rol bij het Gala van de Gouden Schoen.

Ook als influencer verdient de knappe ex-Miss een aardige boterham. Ze heeft ondertussen bijna 175.000 volgers, een aantal dat nog elke dag groeit. Van Ouytsel was ook te zien in het VTM-programma BV Darts, daar liet ze zien dat ze haar beste pijlen alvast nog niet verschoten had.

Ook interessant