Ontdek de 34-jarige bloedmooie Spaanse sportjournaliste María Morán

In België moeten we het doorgaans doen met Filip Joos, Peter Vandenbempt en Gilles De Bilde maar in Spanje hebben ze een pak getalenteerde, knappe vrouwelijke voetbaljournalisten rondlopen. Eentje daarvan is María Morán en daar hangt ook nog eens een pittig verhaal aan vast met een Nederlandse international.

STORMACHTIGE AFFAIRE

María Morán is geboren op 7 november 1988 en  opgegroeid in het Spaanse Asturië. Ze is een sportjournaliste voor Gol Mundial, waardoor ze in contact komt verschillende grote voetballers. Ze was ook aanwezig bij de hete derby tussen Real Madrid en Atlético Madrid, waarin Rodrygo en Vinicius werden bekogeld door de Atlético fans. Ze vertelde in een interview over haar ervaring: “Ze beginnen met het gooien van voorwerpen, en mijn partner en ik zijn hier door een wonder omdat de flessen langs ons heen gingen.”

DREIGEMENTEN

Morán werd bij onze Noorderburen beroemd vanwege haar relatie met ex-Barcelona doelman Jasper Cilessen. De doelman van de nationale ploeg (die niet mee mocht naar het afgelopen WK) zou een kortstondige relatie hebben gehad met de knappe Morán, die werd zwanger en in oktober 2021 werd het meisje Cayetana geboren. De huidige doelman van NEC zou het vaderschap erkend hebben maar al jarenlang is er een bittere juridische strijd om het allimentatiegeld. Daarbij zou Cilessen de vrouw ook meermaals bedreigd en gechanteerd hebben.

Ook interessant