Ontdek Ella-June Henrard, bloedmooie actrice en stormachtige flirt met Kevin Janssens

Fan van Vlaamse reeksen? Dan zal u ongetwijfeld Ella-June Henrard kennen. De knappe blondine speelt onder meer de hoofdrol in de Streamz-serie Fair Trade, waarvan het tweede seizoen afgelopen woensdag in première ging. Henrard kende haar grote doorbraak de laatste jaren en wordt veelvuldig gevraagd voor toprollen, geen foute keuze als u het ons vraagt.

CRIMINELE WERELD

Het eerste seizoen van ‘Fair Trade’ was een van de eerste paradepaardjes van de in september 2020 nog gloednieuwe streamingdienst Streamz. Regisseur en producent Marc Punt (bekend van onder andere ‘Matroesjka’s’ en ‘Frits & Freddy’) leverde een verhaal af over het politieduo Walter (Kevin Janssens) en Robin (Ella-June Henrard), die zich in de criminele onderwereld van Antwerpen begeven. In het tweede seizoen wordt opnieuw het leven van Robin gevolgd, ondertussen is Walter wel gestorven.

https://twitter.com/streamz_be/status/1612724482086686722

Ella werd in 1993 geboren te Antwerpen en al op haar zestiende kreeg ze een hoofdrol in de veel bekeken film Bo. Nadien ging het snel voor de blondine, zo kreeg ze rollen in de films Portable Life, Boy 7 en Hemel op aarde en dook ze meer recent op op in de VTM en Streamz-crimireeksen De Kraak en Fair Trade.

STORMACHTIGE ROMANCE EN ZAAK DE PAUW

In 2019 kende Ella een stormachtige romance met tegenspeler Kevin Janssens, die ze nota bene leerde kennen op de set van Fair Trade. Hun relatie was echter geen lang leven beschoren, een half jaar later gingen Henrard en Janssens al weer uit mekaar. Waar het fout is gelopen tussen de twee is niet duidelijk. Kevin sprak in augustus met ‘HUMO’ nog wel kort over de liefde. “Ik heb geleerd dat de liefde keihard werken is”, zei hij. “Ik zit nog altijd op de schoolbanken. Blijven evolueren is de boodschap.” Hij sprak toen ook al over liefdesverdriet, dat volgens hem erg intens kan zijn. “Er zijn mensen die dat snel van zich kunnen afschudden, maar ik dus niet. Je zet jezelf ergens voor 100% achter, je investeert alles om iets te doen lukken, en als het niét lukt, dan komt dat aan.”

In de zaak tegen Bart De Pauw was Ella ook één van de vrouwen die klacht indiende tegen de voormalige ster van de VRT. In 2016 werkte als actrice met De Pauw samen aan ‘It’s Showtime’ en ook zij zou verschillende grensoverschrijdende sms-jes hebben ontvangen van hem. Henrard liet nadien de affaire achter haar en bouwt op imposante wijze verder aan haar carrière als actrice.

Ook interessant