Ontdek Emma Heesters, de getalenteerde vriendin van Anderlecht-dissident Wesley Hoedt

Anderlecht-verdediger Wesley Hoedt kende al een turbulent bestaan als voetballer en ook in zijn liefdesleven wisselt de Nederlander amoureuze escapades af met fikse ruzies. De verdediger van Paars Wit was lange tijd samen met Melanie Hania, met wie hij ook twee kinderen heeft. Sinds 2020 vormt hij echter een koppel met zangeres Emma Heesters en deze schoonheid stellen we met plezier aan u voor.

ONTROUW ALS CODEWOORD

De relatie tussen Hoedt en Heesters ontstond op een niet zo fraaie wijze, toch als we Yvonne Coldewijer van het Instagramkanaal @LifeofYvonne mogen geloven. Zij kwam met het nieuws dat Hoedt zijn toenmalige vriendin bedroog toen die zwanger was van haar tweede kind… met Emma Heesters. In 2020 maakten de twee hun relatie ook ‘officieel’ bekend maar over het mogelijke overspel werd uiteraard met geen woord gerept.

Maar ook met Heesters zou Hoedt het niet zo nauw hebben genomen met het ’trouw blijven’. Ook hier weer kwamen er hardnekkige geruchten dat de ondertussen verbannen verdediger van Anderlecht zijn knappe vriendin bedrogen had op Ibiza. De zangeres zelf gaf eerder al aan dat er soms stevige ruzies zijn tussen de twee maar finaal kwam het tot nu toe altijd weer goed.

De Nederlandse bouwt ondertussen wel zelf aan een ontzettend mooie carrière. Al in haar kinderjaren won ze het Kinderen Songfestival. Vanaf dat ze de leeftijd van 18 bereikte, besloot ze zich op covers te richten. Op haar eigen Youtubekanaal verzamelde ze miljoenen volgers en ondertussen is ze ook in ons land volledig doorgebroken. Heesters had al songs met Flemming en Metejoor en profiteert ook mee van de bekendheid die Regi heeft in ons land. Of de relatie met Hoedt blijft duren is nog afwachten maar de zangeres heeft haar zaakjes momenteel alvast prima op orde.

Ook interessant