Ontdek Julie Vermeire, de opkomende ster met ‘Pa DDT’ als grote voorbeeld

De kans dat u Julie Vermeire ondertussen nog niet kent is zo ongeveer even groot als de kans dat u niet weet hoeveel één plus één is. De blondine valt de laatste maanden niet van het scherm weg te slaan en ondertussen kreeg de familie in navolging van onder meer de Verhulstjes zijn eigen reality-soap. VTM zet duidelijk hoog in op haar nieuwe paradepaardje.

STICHTEND VOORBEELD

Julie zag het levenslicht in 1998, een periode waarin FC De Kampioenen veruit de populairste soap was in het medialandschap. Uiteraard met een prominente rol voor vader Jacques, die op hilarische wijze de rol van garagist en vijand van de voetbalploeg speelde. In dit jaar zou DDT echter stoppen bij FC De Kampioenen, zijn veelbesproken overstap naar VTM werd een feit en de openbare omroep speelde zijn boegbeeld kwijt.

De goedlachse Kampioenen bleven echter een ware hit op de VRT en zelfs na de laatste aflevering in 2011 zou de soap meermaals herhaald worden. Tot op vandaag is vader DDT dus nog steeds te zien op televisie en ook in de bioscoopzalen zou de vrolijke bende een massa volk lokken. Daarin mocht Jacques trouwens opnieuw opdraven als garagist, nadat hij ontsnapte uit de gevangenis.

FENOMEEEN OP TIKTOK

Dit voorstukje maar om te kaderen dat Julie gezegend werd met een multigetalenteerde vader, iets wat veel voordelen heeft maar uiteraard ook een zware erfenis geeft. Al snel bleek ook de blondine te beschikken over een stel getalenteerde genen en via TikTok vergaart ze al snel een schare fans. Daar post ze met de regelmaat van de klok filmpjes waarin ze zelf danst, met vrienden of zelfs met familieleden op een hilarische manier.

Het zorgt ervoor dat ze ook snel door de populaire zenders wordt opgepikt. In Dancing With The Stars van 2019 is ze één van de revelaties en in 2020 zou ze ook met glans haar diploma Media & Entertainment Business behalen. Ook daarna volgen de opdrachten elkaar in sneltempo op. Privé vond Julie het geluk bij Laurins Dursin, nog redelijk recent maakte ze de overstap naar Kortrijk, voorheen woonde de blondine bij haar vader in Keerbergen.

PERSOONLIJK DRAMA

Het gezin Vermeire ziet er dan wel zo goed als altijd gelukkig uit, toch kenden ze al diepe dalen. Mama Eva was jarenlang alcoholverslaafd en pas sinds een paar jaren is het contact tussen Julie en haar moeder hersteld. In ‘De Vermeires’ krijgt ze zelfs een bijrol. Eva is ondertussen afgekickt, dat heeft ze mede te danken aan haar dochter die haar voor de keuze stelde: afkicken of anders definitief geen contact meer. Het herstelde gezinsgeluk zal haar zeker helpen om nog verder te timmeren aan haar loopbaan doorheen het medialandschap.

Ook interessant