Ontdek Kristel Hubeny, de knappe blondine die Regi over een pijnlijke scheiding heen hielp

Regi Penxten (46), bekend als DJ en muziekgoeroe, is opnieuw verliefd. Twee jaar na zijn relatiebreuk stelde hij recent zijn nieuwe liefde Kristel (34) aan de wereld voor. Het kersverse koppel vertelt in Dag Allemaal waarom het 17 jaar geleden niks kon worden en hoe de vonk vorig jaar opnieuw oversloeg. Een paar jaar na de pijnlijke scheiding met Elke Vanelderen lacht de wereld hem opnieuw toe.

“LIEFDE VAN MIJN LEVEN”

Nadat ze elkaar al 21 jaar kenden en negen jaar getrouwd waren, kwam er begin 2021 een pijnlijk einde aan het huwelijk tussen Regi en de ‘liefde van zijn leven’, Elke Vanelderen. De twee kwamen in 2003 voor het eerst naar buiten als koppel op de première van de film Team Spirit en zouden jarenlang gelden als een gelukkig koppel in BV-land. Met Ellie Martha (9) en Renée (6) hebben ze ook twee kinderen, die duidelijk ook de genen van beide ouders hebben geërfd.

PIJNLIJKE AFFAIRE

De breuk hakte er diep in bij Regi, die nog een tijdje bleef samenwonen met Elke. Begin dit jaar maakte de DJ een doortocht in het VRT-programma Het Huis van Eric Goens. Daarin kwam hij nog eens terug op de scheiding en gaf hij aan dat het vaak kiezen was tussen twee liefdes: “Elke zegt wel steeds opnieuw dat er te veel liefde voor de muziek was. Ze moeten veel van me afpakken, maar niet de job die ik zo graag doe. Ik ben al blij dat het de muziek is. Stel je voor dat ik even zot zou zijn. Voor voetbal. Of wielrennen. Wat stelt het voor? Niks toch!”, moest Regi zelf besluiten.

HERNIEUWD GELUK

Maar sneller dan verwacht vond Regi dus opnieuw de liefde. De Genkse Kristel Hubeny (34) veroverde uiteindelijk zijn hart. “We zijn er honderd procent van overtuigd dat onze relatie alleen maar kan groeien, dit voelt zo goed!” zeggen ze terwijl ze elkaar een zoveelste knuffel geven. “Ja, dat moet je er maar bijnemen”, knipoogt Kristel in onze richting. “We kunnen niet van elkaar afblijven. De familie wordt echt zot van ons. Een tante heeft ons zelfs niet meer uitgenodigd bij het vorige feestje”, zo klonk het bij Dag Allemaal.

De twee leerden elkaar al zeventien jaar geleden kennen na een show van Milk Inc in Gent. Toen als was er sprake van ‘magie’ maar Kristel verhuisde richting Dubai. Nu zoveel jaren later is de vonk alsnog overgesprongen en het koppel profiteert voluit van de prille liefde. De Genkse is van opleiding logopediste en werkt nu in de medische sector met patiënten met luchtwegproblemen.

Ook interessant