Ontdek Noémi Happart, ex-Miss en bevallige vrouw van Yannick Carrasco

Rode Duivel Yannick Carrasco speelt momenteel voor de tweede maal in zijn loopbaan bij Atlético Madrid en zou momenteel in de belangstelling staan van FC Barcelona. Naast het veld vormt de winger een koppel met Noémi Happart, iemand die al enige beroemdheid verwierf dankzij haar verkiezing tot Miss België in 2013. Naast haar knappe looks heeft deze Waalse nog heel wat in huis.

WEINIG ENTHOUSIASME

Noémi leerde Yannick in 2015 kennen in een café in Luik. Zij wist niet dat hij een professioneel voetballer was en toen ze dat vernam, was ze in eerste instantie niet bepaald enthousiast, gaf ze destijds aan in een interview met Story. Ze besloot hem toch een kans te geven en uiteindelijk gaven de twee elkaar het jawoord in 2017.

Happart is afkomstig uit Grâce-Hollogne in de provincie Luik en behaalde een marketing-diploma. Na haar Miss-verkiezing wist ze een carrière als influencer uit te bouwen, haar Instagram-profiel telt dezer dagen maar liefst 78.000 volgers. Proximus, Primark en Kruidvat zijn slechts enkele van de klanten waarvoor ze haar beste beentje voorzet.

Eerder dit jaar, niet zo ver voor het WK, kregen de twee een eerste kindje: Naël. In 2020 gonsde het nog van de geruchten over een breuk tussen Happart en Carrasco maar finaal kwam het toch weer goed. Zijn ze samen onderweg naar Barcelona?

Ook interessant