Ontdek Rafaella Szabo, de bloedmooie vrouw met Roemeense roots van Axel Witsel

Terwijl Axel Witsel in zijn ‘nadagen’ het mooie weer maakt bij Atlético Madrid, heeft de Rode Duivel al jaren een stabiel gezinsleven met aan zijn zijde de ravissante Rafaella Szabo. De Belgische met Hongaars-Roemeense roots is enorm actief op sociale media en vergaf de Rode Duivel mogelijk een slippertje met een Portugees naaktmodel.

BEDROG MET LINK NAAR BENZEMA

Rafaella Szabo leerde Witsel kennen in 2008. In juni 2015 zijn de twee uiteindelijk samen in het huwelijksbootje gestapt. Het huwelijksfeest, ingezegend in het idyllische kerkje van Creppe, werd uitgesmeerd over twee dagen. Hun dochtertje Maï-Li, die op 1 april 2015 ter wereld kwam, werd tegelijk gedoopt. Dat het uiteindelijk ook tot een trouw zou komen was lange tijd geen zekerheid door… een slippertje van de Rode Duivel.

Het huwelijksaanzoek van Witsel werd een jaar eerder gedaan tijdens een vakantie in Zanzibar. Opmerkelijk, omdat hij zijn toenmalige vriendin niet altijd even trouw was. Kort daarvoor was Szabo immers aan de kant gezet ten faveure van het Portugese naaktmodel Analicia Chaves, met wie hij in het geheim al een relatie had aangeknoopt. Later papte zij aan met Karim Benzema.

Vergiffenis

Szabo zou ‘haar’ Axel uiteindelijk vergeven. “Dat was geen prettige tijd, maar Axel was toen écht nog jong”, aldus de van origine Roemeense tegenover Dag Allemaal. “En je mag niet vergeten dat een topvoetballer door héél veel vrouwen wordt begeerd. Ik zoek nu geen excuses om… Enfin, ’t is het verleden. Axel en ik kijken niet achteruit. Iedereen leert uit zijn fouten, hé. En ik denk dat Axel maar al te goed beseft hoeveel stabiliteit hij bij mij vindt. Maar pas na drie maanden kon ik Axel m’n vertrouwen weer schenken.”

Szabo, geboren op 31 maart 1990 in Luik, studeerde Marketing aan de Universiteit van Luik. Een opleiding die ze met succes afrondde. In de Waalse stad was Witsel destijds als speler actief bij Standard. Daar leerden ze elkaar kennen in het uitgaansleven. Op 31 maart 2017 kwam ook hun tweede dochter Evy ter wereld, gevolgd door zoontje Aydji in 2021. Wat ooit nog de allure had van een knipperlichtrelatie is uiteindelijk uitgegroeid tot een prachtig huwelijk, zij het dan mits het doorstaan van wat stormen.

Ook interessant