Ontdek Raphaëlla Deuringer, sexy realityster en ex-vriendin van Dante Vanzeir

Dante Vanzeir staat momenteel op het punt om te tekenen voor het Amerikaanse New York Red Bulls. Volgens Amerikaanse media komt er een bedrag van 4,9 miljoen euro plus bonussen bij kijken. De overstap over het grote Kanaal zal er eentje zijn zonder de uiterst knappe Raphaëlla Deuringer, de twee vormden tot midden vorig jaar een koppel maar daar kwam uiteindelijk een pijnlijk einde aan.

LOVE ISLAND

Het grote publiek leerde Raphaëlla kennen in Love Island, een realityreeks die bij ons te zien is op Streamz en de Play-kanalen. De 23-jarige schoonheid beleefde een ware rollercoaster van emoties tijdens dit programma. In het tweede seizoen viel ze als een blok voor krullenbol Mattheüs, maar toen een zekere Jaimy hem wegkaapte hield Raphaëlla de eer aan zichzelf en verliet ze de villa met een gebroken hart. Dat gebroken hart werd echter kort nadien gelijmd door Dante Vanzeir, hun instagram foto’s maakten meteen duidelijk dat de twee het meenden met mekaar.

Raphaëlla Deuringer is ondertussen 23 jaar, woont in Waterloo en deed een opleiding eventmanagment. Ze heeft meegedaan aan Miss België 2017 en werd als winnares gekozen in haar eigen provincie. De bevallige brunette heeft op Instagram ondertussen ruim 100.000 volgers en verdient dus goed haar brood als influencer.

Raphaëlla gaf eerder bij Het Laatste Nieuws al aan dat studeren niet meteen haar favoriete bezigheid is. “Ik heb uiteindelijk mijn diploma gehaald via een examencommissie. Het heeft allemaal om zoveel redenen veel tijd en moeite gekost maar ik ben er zo ook wel geraakt.”

Toen ze Dante Vanzeir leerde kennen, was Deuringer ook nog in de running om Miss Fashion te worden, een verkiezing waarin ze uiteindelijk vijfde werd maar die haar nog meer publiciteit en opdrachten opleverde als influencer. Over haar romance met de voetballer was de brunette aanvankelijk lyrisch: “Hij is geen typische voetballer maar een jongen waar ik helemaal voor gevallen ben na een date”, benadrukt ze zelf. “Dankzij vriendinnen die hem op een evenement een foto van mij toonden. Ik dacht eerst: ‘die zijn gek geworden’. Maar blijkbaar weten ze toch op wie ik val.” De relatie zou uiteindelijk dus niet lang standhouden.

Ook interessant