Vijf pikante weetjes over ons bezoek aan 18+ sites in 2022

Ook dit jaar is er weer massaal gesurft naar 18+ sites en of de vrouw des huizes (of de man) het nu mag weten of niet, Pornhub was opnieuw één van de meest populaire platformen. De website kwam zopas naar buiten met de statistieken (ja hoor, ook pikante sites houden dit bij) en dat leverde enkele verrassende weetjes op.

Ferme domper!

Beginnen doen we met een iets of wat verrassende vaststelling, er is vorig jaar immers minder gesurft naar Pornhub! Gemiddeld deed de bezoekers er 9 minuten en 54 seconden over, de volle… één seconde minder dan het jaar ervoor. De Belgische fan deed er zelfs nog zes seconden minder over, al kan dat natuurlijk liggen aan onze snelheid!

De Belg staat heet

België hoort uiteraard niet bij de twintig landen met het meeste inwoners ter wereld maar ons landje sluit wel de top-20 af qua bezoekers op Pornhub. Of dit iets is om fier over te zijn, laten we in het midden maar in deze ranking stijgen we alvast één plaatsje ten opzichte van 2021.

ZONDAG= JOSDAG

Op vrijdagavond laten we de ‘hete filmpjes’ even voor wat het is maar zondag wordt dit meer dan goedgemaakt met een geil dagje achter de computer. Uit statistieken blijkt immers dat zondag de meest populaire dag is voor het bekijken van pikante filmpjes, doorgaans wel stiekem op de telefoon, want daar piekt het verbruik.

Franse MILFS’s vallen in de smaak

De meest populaire zoektermen wereldwijd zijn ‘Lesbische vrouwen’ en ‘MILF’s’ maar wij Belgen zoeken daarnaast ook vaak naar ‘Francaises’. Ook Hentai staat hoog op het verlanglijstje, seks tussen vrouwen zakt bij ons dan weer naar de vierde plek maar blijft uiteraard ook razend populair.

Voetbal gaat boven seks!

En nog een laatste maar ook razend interessant weetje: de Belg verkiest nog altijd voetbal boven seks. Tijdens de WK-wedstrijd tegen Canada ging het internetverkeer richting Pornhub met maar liefst een kwart achteruit. Wanneer je bijvoorbeeld de vergelijking maakt met de Canadezen, daarvan bleef maar liefst 93% nog achter de PC hangen. De Belg weet dus welke ballen hij verkiest!

Statistieken: www.pornhub.be

Tags

Ook interessant