Ontdek Jutta Leerdam, beeldmooie Nederlandse schaatsbabe en flirt met Jake Paul

Fan van schaatsen? Dan is de kans quasi onbestaande dat u Jutta Leerdam niet kent. De Nederlandse maakt furore met haar talent op het ijs maar ook daarnaast is ze zeker geen onbesproken blad. Door haar looks valt Leerdam bij menig man in de smaak en ook een recente flirt zorgt ervoor dat ze veelvuldig in de media komt.

HOCKEYTALENT

De oorsprong van de naam Jutta brengt een speciaal verhaal met zich mee. Ze werd door haar vader, windsurfliefhebber, vernoemd naar de Duitse wereldkampioen windsurfer: Jutta Müller. Schaatsen was niet haar eerste liefde, Jutta heeft namelijk een groot gedeelte van haar kinderjaren doorgebracht op het hockeyveld. Toen ze 11 jaar was ruilde ze haar hockeystick in voor een paar schaatsen.

Die overstap leverde haar tal van successen op, inclusief enkele wereldtitels. Op amoureus vlak vormde Jutta lange tijd een koppel met de 8 jaar oudere collega-schaatser Koen Verweij. Met hem richtte ze de schaatsploeg Team Worldstream op. In 2022 beëindigde zij na vijf jaar de relatie.

Leerdam is ondertussen met vakantie in Miami en daar werd ze samen gespot met de beruchte, maar wereldberoemde YouTube-ster Jake Paul. Op TikTok circuleren er filmpjes waarop te zien is dat Jutta een restaurant verlaat en ze wordt op de voet gevolgd door de beruchte Jake. De twee zouden het al langer goed met mekaar kunnen vinden en de roddelpers heeft er dus een vette kluif aan! Of de twee ook daadwerkelijk samen zijn, komen we ongetwijfeld snel te weten. Geniet ondertussen nog even van de vele knappe foto’s die Leerdam deelt.
https://twitter.com/kawa_4510/status/1639303453607596033

Ook interessant