Ontdek Oumi, de Zuiderse en bloedmooie vrouw van wereldkampioen Evenepoel

Al ettelijke jaren vormen ze een koppel: Remco Evenepoel en Oumaïma ‘Oumi’ Rayane. De knappe brunette van Marokkaanse afkomst heeft sinds 2017 een relatie met het jonge talent van Quick-Step en stuwde hem ondertussen mee richting Vuelta-winst en een eerste regenboogtrui. Hun relatie kende pieken en dalen maar lijkt ondertussen ijzersterk. 

De relatie tussen Evenepoel en Oumi verliep niet zonder slag of stoot, in 2019 besliste Evenepoel immers om in Monaco te gaan wonen en zijn relatie met jeugdliefde ‘Oumi’ te verbreken. Het zorgde voor enorm veel hartzeer bij zowel Remco als zijn (ex-)vriendin en na een pauze van een paar maanden werden de verhuisplannen afgeblazen en de relatie nieuw leven ingeblazen. 

BRILJANTE STUDENTE 

Oumi zelf studeert aan de universiteit Economie-Wetenschappen en is ook behoorlijk actief op Instagram, waar ze met de regelmaat (knappe) foto’s post. Aan de zijde van Evenepoel beleefde ze al tal van topmomenten maar ook één groot drama, in 2020 maakte Remco een zware crash in de Ronde van Lombardije en zijn carrière leek even aan een zijden draadje te hangen. Hieronder kan u nog eens de pijnlijke beelden bekijken:

Finaal kwam het echter helemaal goed met de pupil van Patrick Lefevere en dit jaar beleeft hij een droomseizoen met winst in Luik-Bastenaken-Luik, de Clasica San Sebastian, een eerste grote rondewinst met de Vuelta en… het sprookje in Australië met de wereldtitel. Daarbij steeds aan zijn zijde: de hechte familie Evenepoel, inclusief de ravissante Oumi. Naast studente is Rayane ook actief als influencer, zo is ze ambassadeur van een gespecialiseerde conceptstore van S-bikes. De twee waren een tijdje verloofd en zijn vorig najaar ook getrouwd na een sprookjesachtig huwelijk. Stuwt ze hem mee naar nog grotere successen in 2023 en nadien?

Ook interessant