Aston Martin pakt uit met gigantische penthouses van 59 miljoen euro!

Aston Martin blijft verbazen met spectaculaire projecten. De afgelopen jaren pakte het bekende automerk al uit met onder meer whisky’s en superbikes maar ook de vastgoedwereld staat hoog op het prioriteitenlijstje van het iconische Engelse automerk en dat gaat gepaard met… niets dan luxe.

DECADENTE PROJECTEN

Nadat het decadente automerk recent al een herenhuis in Tokio onthulde, gaat Aston Martin nu nog een stapje verder. De ‘Miami Aston Martin Residences’ bestaan namelijk uit dikke triplex penthouses die gepaard gaan met de ongekende luxe die we van Aston Martin gewend zijn. Met dit nieuwe project van het automerk wordt er een compleet nieuwe weg ingeslagen, maar onderstaande foto’s bewijzen alvast dat the sky the limit is.

De keuze voor deze nieuwe projecten komt uiteraard niet zomaar tot stand. Het bedrijf uit Gaydon zag de verliezen in de eerste helft van 2022 verviervoudigen, waardoor het nog moeilijker werd om het merk te laten evolueren. Het verlies liep op tot £290 miljoen hoewel de omzet met 9% steeg tot £541,7 miljoen. Toch is er beterschap in zicht, mede dankzij deze projecten en het feit dat de bestelling nog steeds vlot binnenstromen.

Dit penthouse is er eentje van superlatieven, want het biedt 1.845 m² woonruimte en beslaat de 63ste, de 64ste en de 65ste verdieping van deze beroemde toren. Het biedt 7 slaapkamers en 8 badkamers en natuurlijk zal de koper ook kunnen genieten van 680 m² aan private buitenruimte, inclusief een zwembad en een privé spa. Daarnaast kunnen de nieuwe bewoners ook genieten van… een gratis Vulcan!

Ook interessant