Ontdek Gal Refaelov, de Israëlische beauty en brains achter Paars-Witte Lior

Geen vrouw die de laatste jaren met meer aandacht ging lopen dan Gal Refaelov, de knappe verschijning achter Anderlecht-middenvelder Lior Refaelov. Het verhaal van de Paars-Witte speler is opmerkelijk omdat hij met Club Brugge, Antwerp en Anderlecht nu al voor drie Belgische topclubs uitkwam. Het koppel heeft ondertussen drie kinderen en is helemaal verknocht geraakt aan ons land.

Spartaanse levensstijl

Diep uitgesneden decolletés, in het oog springende schmink, sexy outfits, mevrouw Refaelov is een graag geziene gaste voor de Belgische pers bij onder meer de uitreiking van de Gouden Schoen. Maar ook in de tribune springt Gal voortdurend in het oog. Steeds ziet ze er piekfijn uit en dat is mede te danken aan een behoorlijk Spartaanse levensstijl. In haar vrije tijd is mevrouw Refaelov voortdurend bezig met fitness en thuis komt er quasi enkel gezonde voeding op tafel.

Lior is al sinds 2008 getrouwd met Gal en de twee hebben ondertussen drie kinderen: Alessandra (3), Adrian (10) en Mia (8).  Zoon Adrian voetbalt bij de vorige club van Lior, Antwerp en daar is de ex-speler van The Great Old nog steeds een graag geziene gast. De voetballer van Anderlecht pikt zowat alle jeugdwedstrijden mee. Adrian heeft intrinsiek meer snelheid dan zijn vader maar de papa zou een snellere draaicirkel hebben.

Gal is vaak te vinden in de David Lloyd club in Edegem, waar ze aan haar figuur werkt maar ook de zorgen bij Anderlecht wat kan vergeten, gemakkelijk was het immers niet het laatste jaar. “Het is niet makkelijk geweest, dat moet ik toegeven. Niemand had verwacht dat Anderlecht zo’n periode zou moeten doormaken, Lior natuurlijk ook niet. Zo’n sportieve crisis heeft zelfs hij nog niet meegemaakt. Lior brengt de negativiteit van op de club gelukkig nooit mee naar huis, daarvoor is hij te ervaren. Hij draait die knop relatief makkelijk om. Al was het wel anders dan de voorbije seizoenen”, zo klonk het bij Het Laatste Nieuws.

De twee vormen alvast een sterk koppel en lijken zich ook te willen vestigen in België, een land dat ondertussen zowat hun nieuwe of tweede vaderland is geworden.

Ook interessant