Ontdek Bo Praet, de nieuwe Miss die Olivier Deschacht aan de haak sloeg

Tot en met 2019 was ex-Anderlecht speler Olivier Deschacht samen met Annelien Coorevits, momenteel nog te zien in het veelbekeken Play 4-programma Over de Oceaan. De voormalig Miss leek lange tijd een perfecte ‘match’ met de Paars-Witte verdediger maar hun sprookjesachtig huwelijk strandde en sindsdien ging Deschacht door het leven als vrijgezel, aan die periode komt nu officieel een einde.

GROTE MISSTAP?

Er gingen stevige geruchten dat vooral Deschacht een ferme misstap beging toen zijn relatie met Coorevits tot een einde kwam en dat werd ook enigszins bevestigd door de ex-verdediger zelf. “Ik heb dingen gedaan die ik niet had moeten doen”, zo klonk het schuldbewust bij Het Laatste Nieuws. Het koppel heeft met dochter Elena (11) en zoon Luis (7) twee kinderen, die ze sindsdien zo goed en zo kwaad als mogelijk in co-ouderschap proberen op te voeden.

LINK MET MEKAAR

Coorevits werd in 2006 de mooiste vrouw van België en tien jaar later deed ook Bo Praet in dezelfde Miss België verkiezing een gooi naar de opperste bekroning. De zege ging uiteindelijk naar Lenty Frans, maar de antwoorden van Deschachts’s nieuwe vlam tijdens de beruchte vragenronde zouden uiteindelijk hét gespreksonderwerp worden. Op van de zenuwen antwoordde ze “Paul Magnette” op de vraag ‘Wat is de hoofdstad van Vlaanderen?’ Gênant moment, dat de meesten weten aan het feit dat de vraag in het Frans gesteld werd. Ook een tweede poging mondde uit in een pijnlijk antwoord: “Namen.” Het kostte haar de overwinning, maar Praet werd wel nog tweede eredame én mocht zichzelf ‘beach babe van 2016′ noemen.

De verkiezing kreeg aanvankelijk een heel nare nasmaak voor Praet, in de jaren nadien werd ze immers lastiggevallen door een stalker. De man brak in bij haar thuis, stak onder meer twee banden plat en maakte het leven van de eredame tot een hel. De man werd nooit gevat en dat maakt het natuurlijk nog pijnlijker.

INSTA-HIT!

In de jaren nadien bouwde de bevallige blondine gestaag aan haar weg in de showbizzwereld. Zo is ze al enige tijd professioneel freelance model. Met een stevig aantal fans op Instagram: de vele (bikini)selfies, outfitfoto’s en tripjes naar Dubai lokten al meer dan 30.000 kijklustigen. Winkels en merken huren haar dan ook met de regelmaat van de klok in.

Volgens ingewijden zijn de ex-voetballer en de bevallige Miss al samen sinds de zomer van 2022. Toen werden ze reeds samen gespot op Tomorrowland. Uit respect voor zijn ex en moeder van de kinderen besloot Deschacht om de relatie nog even geheim te houden, tot deze week dus. De twee tortelduifjes genieten momenteel alvast volop van mekaar en het leven.

Ook interessant