Ontdek Michèle Lacroix, zij die Kevin De Bruyne de saga-Courtois deed vergeten

Kevin De Bruyne is ondertussen één van de absolute sterren van het Belgische voetbal, de Premier League en het mondiale voetbal. De ex-Genk speler veroverde de wereld met geniale assists en magistrale goals maar kende ook enkele turbulente jaren nadat zijn relatie met ex Caroline Lijnen op redelijk dramatische manier uit elkaar spatte. KDB vond nadien troost in de armen van Michèle Lacroix, de twee hebben ondertussen ook al drie prachtige kinderen: Mason Milian, Rome en Suri.

DROOMHUWELIJK

De Bruyne en Lacroix vormen al jarenlang een koppel. ‘KDB’ leerde Michèle in 2012 kennen. “Ik had haar al een paar keer gespot in Genk, maar ik had nog nooit met haar gesproken” zou De Bruyne optekenen bij Het Laatste Nieuws. In 2016 vroeg hij haar ten huwelijk en in 2017 trouwden ze uiteindelijk in Italië.

BEDROG DOOR EX… MET RODE DUIVEL

De Bruyne was jarenlang samen met ‘jeugdliefde’ Caroline Lijnen maar aan die relatie kwam heel abrupt een einde na een scheve schaats met Thibaut Courtois, toenmalig doelman van Atlético Madrid. Haar slippertje met Courtois legde lange tijd een bom onder de Rode Duivels. Kevin De Bruyne was furieus toen hij erachter kwam dat zijn ploeggenoot het had aangelegd met zijn vriendin. Bondscoach Marc Wilmots moest tussenbeide komen om te verhinderen dat de sfeer tussen De Bruyne en Courtois voorgoed verziekte. Sindsdien kunnen de twee het professioneel nog wel met elkaar vinden maar van een ‘hartelijke’ sfeer is er al lang geen sprake meer. Ex-vriendin Caroline gaf trouwens later aan dat het eerst… De Bruyne zelf was die het had aangelegd met een vriendin van haar.

Die weinig flatterende gebeurtenis is ondertussen echter helemaal naar de geschiedenis verwezen. De Bruyne heeft zijn zaakjes zowel privé als professioneel helemaal op orde en heeft het meer dan getroffen met zijn vrouw Michèle Lacroix. De Limburgse schone is afkomstig uit Genk, studeerde aan de universiteit van Hasselt maar maakte die studies nooit af. Op 17-jarige leeftijd leerde ze KDB immers al kennen en sindsdien staat een groot stuk van haar leven ‘in dienst van ‘ de profvoetballer en uiteraard de goede zorgen over hun drie kinderen.

Ook interessant