Lego pakt uit met indrukwekkende Ford GT (inclusief werkende motor!)

Lego kwam zopas met fantastisch nieuws, de Deense speelgoedfabrikant komt immers met een nieuw ‘speeltje’ op de markt voor volwassenen. Dit keer is het de LEGO Technic 2022 Ford GT. Deze nieuwe set die in maart moet verschijnen heeft 1465 blokjes en wij tonen u alvast de prikkelende foto’s.

TECHNISCHE SNUFJES

De nieuwe versie van Lego komt uit in de Technic-reeks, de technische details primeren daarbij duidelijk op de esthetische. Verwacht dus geen hyperrealistische weergave van de Amerikaanse hypercar, maar wel een werkend differentieel, een werkende V6, onafhankelijke vering voor de wielen en tal van snufjes. De bouwdoos telt in totaal 1.466 blokjes en staat dus garant voor vele uren plezier!

De zuigers in de auto bewegen zelfs echt. Dit zie je door de motorkap aan de achterkant open te klappen. Ook de set heeft een differentieel tussen de achterwielen. Verder beschikt de set ook over onafhankelijke wielophanging, zowel voor als achter, kan de vooras echter sturen en is de spoiler verstelbaar. De nieuwe set is verkrijgbaar voor 120 euro, vanaf maart 2023 dus.

Tags

Ook interessant