Zwoel, fruitig en fris, de heerlijkste mannenparfums volgens de vrouwen!

Keuze genoeg wanneer je als man gaat zien voor een lekker geurtje: Eau de parfum, eau de toilette of aftershave… maar hoe maak je de perfecte ‘match’? Het verschil heeft te maken met het aantal geurbestanddeeltjes; hoe meer deeltjes, hoe sterker en langer de geur werkt. Mannen parfum heeft de meeste deeltjes en aftershave de minste. Daarom zijn parfums ook duurder, maar krijg je wel meer waar voor je geld. Wat jij ook kiest, zorg er in ieder geval voor dat jij de juiste geur kiest en ruikt als een god. Wij lijsten er met plezier een aantal voor u op die volgens vrouwen echt het verschil maken.

Paco Rabanne Invictus 50 ml Eau de toilette Heren

Deze herengeur is een uitdagende combinatie tussen verfrissing en warmte. Marine-akkoorden met grapefruit flirten met de zwoele geur van guaiac hout. Het parfum komt in de vorm van de beker met de grote oren en zo ook een verwijzing naar het ‘winnende’ karakter van dit meesterwerk. Verkrijgbaar voor 53 euro voor een flesje van 50 ml.

Hugo Boss Boss Bottled 50 ml Eau de toilette

Boss Bottled van Hugo Boss is een houtachtig kruidige geur voor heren. Het werd reeds uitgebracht in 1998 en is een echte klassieker onder de mannenparfums. Deze parfum kan u al kopen voor ongeveer 40 euro.

Paco Rabanne 1 Million Elixir 50 ml

De houtachtige, kruidige geur van dit parfum bestaat uit aroma’s van bloedmandarijn, grapefruit, munt, kaneel, kruidige noten, roos, amber, leer en patchouli. Dit geurtje kost u rond de 72 euro.

Dolce & Gabbana K by Dolce & Gabbana 50 ml

K By Dolce & Gabbana Eau de Parfum is een stoere, houtachtige herengeur. In de top komen frisse noten van citroen en bloedsinaasappel samen met kardemom, jeneverbes en pittige pimento. Passievrucht is in het hart gemixt met lavendel, scharlei en geranium. De basisnoten zijn cypriol olie, vetiver, patchouli en ceder. De prijs ligt om en bij de 45 euro en daarvoor krijgt u een uniek flesje, inclusief kroondop.

Giorgio Armani Acqua di Gio Profondo 75 ml Eau

Ook een klassieker onder de mannenparfums. De hedendaagse en intense versie van Acqua di Giò mengt mariene akkoorden met aromatische essences tot een houtachtig zee-akkoord dat teruggrijpt naar de oorsprong van de geur Acqua di Giò: de zee. De geraffineerde marineblauwe tint van de flacon is een hommage aan de emblematische kleur van Giorgio Armani en voor 70 euro van u!

Ook interessant