Luna Stevens doet monden openvallen met hete kalender

De Vlaamse schone Luna Stevens tikt inmiddels de 225k volgers aan op Instagram en post met enige regelmaat de meest gewaagde kiekjes. Cameraschuw komt dan ook niet in het woordenboek van Luna Stevens voor. Daarnaast is Stevens ook een echte zakenvrouw en dat vult ze… op haar eigen wijze in.

INFLUENCER

Luna wordt regelmatig gevraagd om producten te showen als Influencer maar heeft nog veel meer in haar mars. Zo heeft ze haar eigen lingeriemerk ‘Moon by Luna’ opgericht. Daarbij heeft ze ook op marketingvlak de nodige expertise. Die lingeriesetjes brengt ze aan de vrouw door op Instagram alles gezellig zelf aan te trekken/showen.

https://twitter.com/boobieblog/status/1295428818291822592

HETE KALENDERS

In de jaren hiervoor bracht Stevens ook al meerdere maandkalenders uit en hierbij bevatte iedere maand exclusieve foto’s van de bloedmooie dame die iconisch, gedurfd en met een voorliefde voor het dramatische waren gemaakt. Deze maandkalender staat weer vol met zulke plaatjes en zoals zij hier zelf over schrijft in de beschrijving: “Evolutie, vertrouwen en het belang van weten: de seksuele vrouw is noch zondaar noch heilige, slachtoffer noch verleidster, maar een deelnemer aan de volledige mensheid.” Op de cover onderaan krijgen we meteen gewaagd ‘kiekje’ te zien van de rondborstige Luna. Opmerkelijk weetje nog: Stevens is de ex-vriendin van KV Mechelen speler Sandy Walsh.

Ook interessant