Ontdek Lenthe Stevens, voetbalminded en het sexy zusje van Luna

Luna Stevens ging lange tijd door het leven als de bevallige vriendin van Sandy Walsh en weet haar volgers op Instagram steevast te betoveren met sensuele, knappe en uiterst sexy foto’s. Het model heeft echter ook nog een minstens even knappe zus, Lenthe en ook zij laat haar volgers met de regelmaat van de klok kennis maken met haar prachtige looks.

Haar iets oudere maar even knappe zus Luna was eerder samen met KVM-speler Sandy Walsh

SENSUELE FOTO’S

De 24-jarige Lenthe beschikt net als haar iets oudere zus Luna dus over de juiste genen en dat levert haar al een ‘aanhang’ op van dik 90.000 supporters op Instagram. Lenthe maakte samen met haar zus al een sensuele kalender en schuwt de uitdagende foto’s niet waarin ze topless poseert in een miniscule string of zelfs zonder kleren, zoals u hieronder kan bewonderen:

Lenthe studeerde eerst handelswetenschappen maar koos ervoor om vol haar modellencarrière te gaan. Zo is ze dus net zoals haar oudere zus een influencer op Instagram. Dit betekent dat ze niet alleen ontzettend knap, maar ook nog eens heel slim is. Daarnaast heeft beeldschone vrouw ook nog eens een populair op Tiktok en belangrijk: ze is net als haar zus geïnteresseerd in voetbal.

De twee zussen zijn goed bevriend met seksuologe en TV-gezicht Lotte Vanwezemael. Die laatste postte een tijd geleden een zwoele foto vanop Pukkelpop, inclusief een innige zoen met Lenthe. Met haar looks verdient de jongste Stevens dus ook goed geld!

Ook interessant