Ontdek Amanda Franzén, de geweldig sexy ex-vriendin van KVM-speler

Wees maar zeker dat ze bij KV Mechelen ontgoocheld zijn dat Amanda Franzén ondertussen de ex-vriendin is van Gustav Engvall. De knappe Zweedse blondine vormde lange tijd een koppel met de aanvaller van Malinwa maar de relatie liep goed een jaar geleden op de klippen. Engvall is nog steeds speler van Rood-Geel, al werd hij het afgelopen halfjaar wel uitgeleend aan het Noorse Sarpsborg.

INSTAGRAM-HIT

Met 181.000 volgers is Franzén razend populair op Instagram en dat is geen verrassing. Met de regelmaat van de klok pakt de Zweedse uit met sexy, uitdagende foto’s en dat leverde haar naast veel supporters van KV Mechelen ook nog een pak supporters vanuit andere Belgische ploegen op.

AJAX PIKT ZWEEDSE OP

En voetballers, daar houdt Amanda wel van. Zo kwam er recent nieuws naar buiten op het Instagram-account van juicechannel RealityFBI dat Amanda een nieuwe vriend zou hebben.  Het zou gaan om (Jong) Ajax-doelman Jay Gorter. Ondertussen is het ook duidelijk te zien op het account van de prachtige blondine. Zo zijn er foto’s en video’s van de twee te zien op vakantie en reageert Jay Gorter met “love you”. Amanda heeft zo’n 180.000 volgers op haar account.

Amanda is professioneel aan de slag als Influencer en reist daarvoor ook zowat heel de wereld op. Bijna dagelijks post ze foto’s uit een ander land en daarnaast mag ze voor verschillende merken producten uittesten. Zo ook onder meer lingerie en die toont ze maar wat graag aan haar volgers. Wij laten u alvast nog genieten van enkele foto’s vanop het Instagram-account van Amanda.

Ook interessant