Ontdek Kat Kerkhofs, de jeugdliefde van Rode Duivel Dries Mertens

Dries Mertens was jarenlang de ‘joker’ van mening bondscoach om een wedstrijd open te breken bij de Rode Duivels maar samen met de gouden generatie beleefde hij nadien meerdere topmomenten als basisspeler. De ondertussen 35-jarige geboren Leuvenaar is al een eeuwigheid samen met jeugdliefde Kat Kerhofs en de veelzijdige blondine stellen wij met plezier aan u voor.

VONKEN SLAAN SNEL OVER

Voor het ontstaan van de relatie gaan we ver terug in de tijd, meer bepaald eind de jaren 90. De twee leerden elkaar toen op 11-jarige leeftijd kennen op een verjaardagsfeestje. Toen ze vijftien waren, liepen ze elkaar nogmaals tegen het lijf. “Hij heeft mijn nummer gevraagd en toen zijn we een kebab gaan eten. Vanaf toen was het geklonken.”  Zo klonk het bij Kat Kerhofs al meermaals in de pers.

De twee kenden lange tijd weinig ‘dieptepunten’ in hun relatie, in de periode dat Dries net in Nederland speelde zouden ze even uit elkaar zijn geweest maar finaal werd hun liefde in 2015 bezegeld met een mooi huwelijk. In een oldtimer Volvo Amazone – de lievelingsauto van Jos ‘Jokke’ Kerkhofs, de bezieler van Marktrock en de papa van Katrin die op kerstavond 2004 overleed – reden ze samen de Grote Markt op in Leuven. De straathond Juliette die ze samen adopteerden, als kwispelende getuige erbij.

ZWARE CRISIS

In 2017 ging het koppel door een zware huwelijkscrisis. Terwijl Dries in Italië zat bij Napoli, ging Kat apart wonen in België. In TV Familie verschenen toen verhalen dat de Rode Duivel er een minnares zou op nahouden in Napels maar ook over Kerkhofs gingen dezelfde soort verhalen in België. Het zijn allemaal ‘roddels’ maar wel een aantal die hardnekkig blijven bestaan tot op de dag van vandaag. Ondanks de problemen, kwamen Dries en Kat opnieuw samen en hun liefde werd uiteindelijk op een enig mooie manier definitief bezegeld met hun zoontje Ciro Romeo, die op 26 maart 2022 werd geboren in Napels.

Ondertussen bouwt ook Kat zelf al enkele jaren aan haar ‘eigen’ carrière. Op Play 4 was ze onder meer al te zien als gastvrouw in Duivelse Vrouwen, Dancing With The Stars en ook als jurylid duikt ze regelmatig op in de Slimste Mens Ter Wereld. Een opmerkelijk weetje nog: Kat heeft een stevige boezem maar die liet ze enkele jaren geleden wel verkleinen omdat het haar enorm veel fysieke problemen bezorgde. Ondertussen gaat de goedlachse blondine dus met een iets kleinere cup door het leven.

Ook interessant