Ontdek Lauren Flemings, de knappe vrouw van Hans Vanaken

Gouden Schoen Hans Vanaken lijkt wel verknocht aan Club Brugge. De Rode Duivel speelt al sinds 2015 bij de landskampioen en maakte in 2018 ook zijn debuut bij de Nationale ploeg. Ondertussen wordt de Limburgse middenvelder zowat elk seizoen gelinkt aan een andere club maar het ziet er steeds meer naar uit dat hij zijn carrière zal afsluiten bij Blauw-Zwart. Aan zijn zijde staat vrouw Lauren Flemmings, de twee zijn al samen van de periode voor Hans bij Lokeren speelde.

STRAF VAN ONZE OUDERS

In 2013 waren de twee nog maar een handvol maanden samen toen Hans de overstap maakte van Lommel richting Lokeren. Lauren volgde ‘haar’ Hans en de twee gingen voor het eerst samenwonen in Antwerpen. “Zot eigenlijk, als je daar bij stilstaat. Ook dat onze ouders dat toegelaten hebben – ik weet niet of ik dat in hun plaats zou doen. Maar op dat moment was het vanzelfsprekend”, zo gaf de Limburgse onlangs aan bij Het Laatste Nieuws.

Vanuit Lokeren ging het bliksemsnel richting Brugge en ondertussen wonen ze al een tijdje in Knokke-Heist (net zoals onder meer ook Ruud Vormer en nog een aantal andere Bruggelingen). De twee gouden schoenen van Hans staan mooi op de schouw in een eerder bescheiden woning, iets wat zowel Hans als Lauren hoog in het vaandel dragen: bescheidenheid.

In de zomer van 2018 trouwde het koppel, nadat Hans eerder een aanzoek had gedaan op citytrip in New York. Midden vorig jaar kregen ze met Romée ook een dochtertje, zij is ondertussen goed 7 maanden oud. Lauren was lange tijd voornamelijk spelersvrouw maar startte in 2019 (samen met een vriendin) ook met een webshop voor vrouwenkledij. Het is onduidelijk of deze nog steeds bestaat. In huis zorgt Lauren er quasi in haar eentje voor dat Hans enkel en alleen aan voetballen moet denken.

Ook interessant