Ontdek Maithé Rivera Armayones, die zowel Thibaut Courtois als Sean DHondt deed smelten

Sean Dhondt is een man van het ‘snelle’ handelen. Nog geen maand nadat hij op Instagram z’n scheiding met Allison Scott (31) aankondigde, bleek dat de presentator/zanger (37) opnieuw de liefde gevonden had bij de vijftien jaar jongere Maithé Rivera (22). Een ravissante gewezen Miss België-finaliste en geen onbekende voor Thibaut Courtois. Wij stellen deze beeldschone vrouw met plezier aan jullie voor.

SPAANS BLOED

Maithé Rivera Armayones is half Spaans en half Belgisch. In 2017 werd ze nog eredame bij de Miss Belgie verkiezing. Buiten haar gewone job is ze ook nog actief als model/influencer en Rivera is eveneens aangesloten bij het management van Starsky/absolute entertainment.

In 2017 werd Rivera nog gelinkt aan Rode Duivel Thibaut Courtois. De twee werden dollend samen gespot in Mallorca en dat leidde meteen tot tal van speculaties. Het is onduidelijk of het effectief ook tot een relatie kwam, de Spaans-Belgische ontkende dat in alle toonaarden maar de roddels waren wel in gang gezet.

De bloedmooie Rivera is vooral enorm actief op sociale media. Met meer dan 81.000 volgers op Instagram is ze een populaire influencer en vooral bij sportfanaten valt ze in de smaak. De 22-jarige deelt namelijk geregeld kiekjes van haar loopsessies en springt al eens graag in aangepaste tenue op de koersfiets. Maithé is bovendien geen onbekende in BV-kringen. Zo had ze in de zomer van 2019 kortstondig een relatie met tatoeëerder Fabrizio Tzinaridis (28), vooral bekend van ‘Temptation Island’. Met Dhondt heeft ze alvast een volgende BV aan de haak geslagen.

Ook interessant