Ontdek Mishel Gerzig, het fotomodel dat Thibaut Courtois in zwijm deed vallen

Thibaut Courtois toont zijn klasse en stabiliteit onder de lat maar zijn liefdesleven was een pak turbulenter. De Rode Duivel had lange tijd een relatie met de Spaanse Marta Dominguez maar toen die laatste zwanger was van hun tweede kind, brak Courtois zelf met de moeder van Adriana en Nicolas. Sinds een jaar of twee vond de doelman de liefde bij de Israëlische schoonheid Mishel Gerzig en de twee staan ook op trouwen.

BEDROG?

Courtois werd tijdens zijn relatie met Dominguez meermaals beschuldigd van overspel. In de Engelse boulevardpers verscheen het hardnekkige verhaal dat het Vlaamse lingeriemodel Emily Vanhoutte een affaire zou hebben gehad met de doelman begin 2014. Vanhoutte, voormalig Miss België, stelde dat ze erin is geluisd door de keeper, die zou hebben beweerd dat hij vrijgezel was. “Als ik had geweten dat hij al bezet was, was ik nooit iets met hem begonnen. Ik wist niet dat hij een dubbelleven leidde.”

Maar ook de Spaanse Sanchez hing éénzelfde verhaal op, het toont vooral dat onze nationale doelman het niet altijd even nauw neemt met ‘echtelijke trouw’. Herinner u ook nog de onverkwikkelijke affaire met de toenmalige vriendin van Kevin De Bruyne, iets wat de band tussen de twee onherstelbaar beschadigde.

Israëlische met legerdienst

Sinds 2020 is de Rode Duivel opnieuw samen met een bloedmooie vrouw, de Israëlische Mishel Gerzig. De vriendin van onze nationale doelman werd geboren op 5 juni 1997 en is momenteel dus 25 jaar oud. Ze verdient de kost als fotomodel, bij het bureau ITM Models. Ze wil zelf echter graag ontwerpster worden. “Ik heb altijd van interieurdesign gehouden en heb ook een cursus afgerond. Als ik geen model was, zou ik binnenhuis-styliste zijn. Ik ben van plan het in de toekomst weer op te pikken”, liet ze eerder weten. Gerzig deed eveneens legerdienst in haar thuisland en gaf onlangs nog aan dat ze hierdoor vaak paniekaanvallen heeft.

De twee hun liefde zal dit jaar bezegeld worden met een ongetwijfeld spetterend trouwfeest. Courtois vroeg de vrouw op een boot ten huwelijk. “Het was een erg romantische dag”, herinnert Gerzig zich het nog alsof het gisteren was bij Het Laatste Nieuws. We zaten op een jacht, de zon was aan het ondergaan, Positano voor ons… Ineens begon hij lieve woordjes te vertellen, waarna hij een ring uit zijn zak haalde en op zijn knie ging. Hij had geen mooier moment kunnen kiezen, alles was zoals het moest zijn.” Zo lijkt er ook opnieuw stabiliteit te komen in het liefdesleven van onze nationale doelman.

Ook interessant