Ontdek Polly Parsons, de Engelse WAG van Thomas Vermaelen

In 2012 geraakte ook Thomas Vermaelen bekend met het fenomeen van ‘WAG’S’, de vrouwen en vriendinnen van bekende voetballers in Engeland. De Rode Duivel speelde op dat moment bij Arsenal en werd in de Engelse tabloids hardnekkig gekoppeld aan een echte celebrity, Polly Parsons. De Engelse was lang samen met Sid Owen, een acteur uit Eastenders, een serie die razend populair is over het kanaal. Die relatie liep echter op de klippen en ondertussen is ze al ruim tien jaar samen met de ondertussen ex-Rode Duivel.

NAAM EN FAAM IN MEDIAWERELD

Polly Parsons is afkomstig uit Bristol en is aan de andere kant van Het Kanaal bekend van verschillende Britse tv-programma’s. Zo was ze onder andere het gezicht van de Fun Song Factory en Disastrous op Nickelodeon, waarna ze ook The Real Hustle presenteerde. Parsons en Vermaelen leerden elkaar kennen tijdens een verrassingsfeest voor ploegmaat Robin van Persie. Even later dook de knappe Engelse ook op in de tribunes van de interland tussen Engeland en België en toen ging de bal pas echt aan het rollen.

In 2013 werd hun liefde al bezegeld met een eerste zoontje: Raff en daar kwam met Ace nog een tweede schattige kerel bij. Ondanks dat de twee al ettelijke jaren samen waren, was hun trouw in 2017 een complete verrassing. In de zomer van dat jaar keerde de Rode Duivel terug van een uitleenbeurt bij AS Roma en even later verscheen een Instagram-bericht dat het koppel in het grootste geheim hun jawoord hadden gegeven.

Parsons heeft haar TV-carrière (en vorig leven als lingeriemodel) aan de kant geschoven en is Vermaelen steeds trouw gevolgd bij zijn rijkgevulde carrière die onder meer langs Rome, Barcelona en het Japanse Vissel Kobe ging. Sinds februari 2022 is hij actief als assistent-bondscoach en de ex-speler van Ajax zou ook in de running zijn voor de functie van Technisch directeur.

Ook interessant