Ontdek Rose Bertram, beeldschone ex van Ajax-speler en nieuwe liefde Mbappé?

De bloedmooie Rose Bertram werd 28 jaar geleden geboren in Kortrijk en liet in haar leven al veel mannenharten sneller slaan. Zo had ze jarenlang een relatie met Ajacied Gregory van der Wiel, ondertussen gewezen profvoetballer en jarenlang actief bij het Nederlandse elftal. Aan die relatie kwam echter recent een einde en ondertussen gonst het van de geruchten over een vermeende nieuwe relatie met… Kylian Mbappé.

SCOREN BIJ TOPMERKEN EN… VOETBALLERS

Bertram, die ook moeder is van twee kinderen, brak in juni na acht jaar met de Nederlandse oud-voetballer Gregory van der Wiel (34). Dat vertelde ze toen in een Nederlandse YouTube-reeks. “Ik ben momenteel single and ready to mingle”. Het model heeft Senegalese roots (kant van haar moeder) en begon al op haar 13 jaar met modellenwerk. Sindsdien werkte ze al voor bekende merken als H&M, L’Oreal, Agent Provocateur en G-Star. Ze was ook al te zien in ‘Sports Illustrated’ en ‘Vogue’.

Bertram kende een turbulente jeugd en had het niet altijd even gemakkelijk, zo gaf ze een tijdje geleden mee bij Vogue. “Een groot deel van mijn leven is mooi, glamourous en gepolijstmaar een ander deel is donker en rauw. Velen weten dat ik uit een probleemgezin kom, waarbij ik vaker dan eens uit huis ben geplaatst. Waar mensen niet van op de hoogte zijn, is dat dit komt doordat mijn beide ouders verslaafd waren en mijn moeder nog steeds.”

Ondertussen zou Bertram dus opnieuw de liefde gevonden hebben, bij voetballer Kylian Mbappé. De geruchten over een mogelijke romance klinken steeds luider – ook ‘Daily Mail’ schreef er bijvoorbeeld al over – maar werden nog niet officieel bevestigd.

Rose Bertram was recent nog te zien in de Nederlandse versie van ‘Expeditie Robinson’ en er wordt ook een documentaire gemaakt over haar leven, eentje met een duidelijk doel volgens het knappe model. “Dat die resoneert bij mensen. Het liefst bereik ik jonge vrouwen die ook uit zo’n gezin komen en denken dat hun leven niks waard is, dat er niets meer van te maken valt. Ik wil laten zien dat dit niet zo is, dat je zelf de sleutel hebt en je die ommezwaai kunt maken. Je hoeft niet je achtergrond te laten bepalen wie je bent en wat voor leven je hebt.” En of dat dan een leven met of zonder Mbappé is, dat komen we vermoedelijk binnenkort te weten.

Ook interessant