Ontdek Roxanne Bertels, de ravissante vriendin van Mathieu Van der Poel

In de cross is het al weken genieten van de duels die Mathieu Van der Poel uitvecht met Wout van Aert maar ook privé heeft de Nederlander zijn zaakjes prima op orde. De veelwinnaar is al enkele jaren samen met de ravissante Roxanne Bertels, een Antwerpse met heel wat in haar mars.

INFLUENCER

De knappe 28-jarige Antwerpse blondine is influencer en laat op Instagram regelmatig foto’s zien waarin ze haar prima vorm etaleert. Roxanne Bertels werkte destijds (2018) bij de marketingafdeling van Porsche, en ontmoette de wielrenner tijdens een speciaal uitje in (natuurlijk) een Porsche: Mathieu mocht over het ijs in Finland rijden en Roxanne was er toevallig ook bij. Sindsdien vormen de twee een prachtig koppel in wielerland.

Mathieu heeft met Adrie Van der Poel uiteraard ook een bekende vader en ook hij was in de wolken met zijn schoondochter. “Ja, mijn vader en Roxanne komen heel goed overeen”, liet Mathieu daarover weten bij HLN. “Hij heeft gelukkig nog niet geprobeerd om me over dat stuk van mijn leven advies te geven. (lacht) Had hij dat wel gedaan, ik zou niet geluisterd hebben”, aldus gaf de renner van Alpecin mee met een kwinkslag.

Op Instagram heeft Roxanne Bertels ondertussen meer dan 50.000 volgers en dat aantal tikt nog elke dag aan. Roxanne vergezelt haar boyfriend nu geregeld naar de cross. “Dan is ze er vaak bij, ja. En dat is tof”, zegt Mathieu. Net voor het wereldkampioenschap vorig jaar vertelde hij trouwens dat zijn knappe vriendin weinig of geen effect heeft op zijn car­rière. “Nee, ook niet voor mijn maximale zuurstofopname”, zo gaf VDP onlangs nog mee. Het volgende duel tussen de grote twee uit de cross komt er aan op het wereldkampioenschap. Hieronder kan u nog een emotioneel filmpje zien van Roxanne na de winst in de Ronde van Vlaanderen van haar sportieve vriend.

Ook interessant