Ontdek Sarah Mens, de razend knappe ex van Lukaku en mama van zoontje Romeo?

Het liefdesleven van Rode Duivel Romelu Lukaku is doorgaans redelijk goed afgeschermd maar de relatie met de uiterst knappe Sarah Mens kon hij een aantal jaren geleden niet verborgen houden. Sarah is dan ook de dochter van een Nederlandse TV-beroemdheid en het nieuws over hun relatie ging niet onopgemerkt voorbij, zowel niet in België als bij onze Noorderburen.

VADER MET GIGANTISCH FORTUIN

In 2016 pakte het Nederlandse magazine Privé uit met het nieuws dat Lukaku een relatie had met de bevallige Sarah, dochter van Harry Mens. De man zou een gigantisch fortuin bezitten die hij vergaarde met de aankoop en verkoop van luxueuze gebouwen/appartementen. Daarnaast had vader Harry ook een eigen talkshow waarin hij bekende Nederlanders ontving zoals de overleden Pim Fortuyn. In een interview met Voetbal Inside kwam Harry met een hilarische reactie op de relatie die zijn dochter had met de Rode Duivel, het bewuste fragment kan u hieronder bekijken:

Lukaku leerde Sarah kennen tijdens een trip naar Miami in 2016. De beeldschone Mens liep op dat moment stage en van het één kwam het ander. De Rode Duivel had er eerder al een relatie met Julie Vandenweghe, Mandy de Saeger Eveline Ribaudo en Natassia van Kerkvoorde opzitten. Ook de relatie met Mens was trouwens geen lang leven beschoren. Al na een paar maanden doken er geruchten op dat de twee hun relatie hadden stopgezet.

https://twitter.com/102greatgoals/status/828953170994921473

MYSTERIE

Nadien doken er toch opnieuw geruchten op dat Mens wel degelijk nog een koppel vormde met onze landgenoot. Geruchten die in 2019 nog wat sterker werden toen bekend geraakte dat de Rode Duivel vader was geworden van zoontje Romeo. Over de moeder wordt tot op de dag van vandaag enorm mysterieus gedaan maar volgens veel mensen zou het gaan om Sarah Mens.

Gevraagd naar het einde van hun relatie was papa Harry alvast duidelijk. “Of ik dat erg vond? Ik kan niet zeggen dat ik het heel jammer vind dat het over is, of dat ik hem mis”, aldus Mens in weekblad Story. “Dat komt omdat ik hem eigenlijk te weinig heb gezien om echt een band met hem te kunnen opbouwen.” Het zoontje van Romelu Lukaku zou al die tijd al opgevoed worden door Adolphine, van Sarah is ondertussen al een tijdje geen sprake meer in het leven van de aanvaller.

Ook interessant