Ontdek Shana Sonck, de razend knappe ex van Gent-spits Laurent Depoitre

De bloedmooie Shana Sonck was ettelijke jaren samen met AA Gent-spits Laurent Depoitre. In 2013 werd ze nog verkozen tot Miss Coast en in 2015 volgde de ‘opperste’ bekroning toen ze tot Gouden Pump werd gekroond op het Gala van de Gouden Schoen, zowat het equivalent van de Belgische WAG van het jaar. Hun relatie liep dan wel op de klippen, Sonck vond snel opnieuw de liefde.

BACKING VOCAL

Shana is niet de ’typische’ WAG maar wel degelijk eentje met hersenen. Studeren deed ze aan de Hogeschool in Gent en tot een aantal jaren geleden werkte ze voornamelijk als sport- en danslerares. De ex-Miss is van alle markten thuis. Zo nam ze destijds ook een single op en was ze eerder actief als backing vocal bij Luc Steeno, Christoff en Lindsay.

Destijds was ze de steun en toeverlaat van Laurent Depoitre, wiens carrière een hoge vlucht nam bij AA Gent. De spits van AA Gent versierde zelfs een transfer naar Porto, nadien zou hij naar Huddersfield trekken in Engeland. In het buitenland wou het niet helemaal lukken voor de Buffalo waardoor hij in 2019 een comeback maakte bij de club van Ivan De Witte en Michel Louwagie.

Niet lang na de transfer van Depoitre richting Portugal liep de relatie tussen hem en Shana Sonck op de klippen. Die laatste bleef niet lang bij de pakken zitten en vond opnieuw de liefde bij Jelle Leyman. De twee zijn ondertussen getrouwd en kregen met Lior in april 2021 ook een eerste zoontje.

Maar ook Depoitre bleef goed in de markt liggen na de breuk. Zijn nieuwe vlam is de Britse Stacey Mottram en heeft meer dan 17.000 volgers op Instagram. Laurent Depoitre leerde haar kennen tijdens zijn periode bij Huddersfield. De voetbalcarrière van Depoitre, die hurkt stilaan aan tegen het einde.

Ook interessant