Yolanthe Cabau straalt met perfecte figuur bij de Golden Globes

Op 10 januari werden de Golden Globe Awards 2023 uitgereikt in Beverly Hills. Yolanthe Cabau was tijdens het evenement aanwezig en stal tussen tal van andere grote sterren de show met een prachtige outfit. De Nederlander viel op met een prachtige jurk en deelde tal van kiekjes van de avond.

Yolanthe Cabau kom je in de Lage Landen niet meer zo vaak tegen. De Nederlander is in verschillende landen actief met haar carrière. Zo wisselt ze Nederland, Ibiza en de Verenigde Staten veel met elkaar af. Met tal van films, waaronder Pain & Gain, Popoz, F*ck de Liefde en in 2021 nog Just Say Yes, heeft de Nederlander het er maar druk mee.

De actrice is daarnaast ook actief als model en heeft met bakken ervaring al de cover van verschillende glossy’s weten te veroveren. Op Instagram maakt het model er geen geheim van dat ze er alles aan doet om haar lichaam in topconditie te houden. Zo post de Nederlander geregeld video’s waarin ze aan het sporten is, zoals hieronder.

Yolanthe Cabau bij de Golden Globes

Al die trainingen werken dan ook goed. Tijdens de Golden Globe Awards 2023 zag de Nederlander er waanzinnig goed uit. Het figuur van het model viel op en er was wel duidelijk te zien waarom menig blad Yolanthe op de cover wil hebben. Bekijk hieronder snel zelf de foto van de 37-jarige en natuurlijk kun je via haar Instagram-pagina nog veel meer mooie kiekjes vinden.

Bovenstaande foto plaatste het Nederlandse model zelf na aanleiding van de Golden Globes Awards 2023 in Los Angeles. De actrice was recentelijk overigens ook in Cuba, waarover ze ook postte op haar account. Haar prachtige figuur laten zien op het platform doet ze daar overigens wel vaker.

De voormalige vrouw van Wesley Sneijder is overigens niet de enige (voormalig) voetbalvrouw die recent in het nieuws kwam. Ook Rose Bertram, de beeldschone ex van Gregory van der Wiel, kwam deze week opvallend in het nieuws.

Ook interessant