Cryptomunten die u stinkend rijk kunnen maken in 2023

2022 was geen goed jaar voor de cryptomunten maar er is beterschap in zicht! Financiële influencers zien immers veel voordelen in de stand van de huidige cryptomarkt. De waarde van de meeste crypto is in elkaar gezakt. Ook is de totale omvang van de cryptomarkt meer dan 60% gezakt en dat kan ook een voordeel zijn.

Oorlogstijden

De maatschappelijke impact van crypto is erg interessant. Toen de oorlog in Oekraïne begon, werd zichtbaar dat de Oekraïense overheid het mogelijk maakte om cryptodonaties te maken. Hiermee haalde het uiteindelijk 65 miljoen dollar op. Ook zijn er steeds meer landen die besluiten om digitale munten te gebruiken als onderdeel van het financiële systeem. Denk bijvoorbeeld aan El Salvador en de Centraal Afrikaanse Republiek.

Bitcoin en Ethereum als vaste waarden

Veel hangt uiteraard af van een mogelijke opleving van aandelenmarkten en een verdere daling van de wereldwijde inflatiecijfers, alsook van een pauze in de oorlog tussen Rusland en Oekraïne, maar toch zijn de meeste analisten ervan overtuigd dat een verder adoptie van zowel Bitcoin als Ethereum door grote institutionele beleggers in 2023 zal plaatsvinden. De waarde van beide munten staat historisch laag met respectievelijk 15.395 euro (BC) en 1113 euro (ET) maar verwacht wordt dat de markt zich zal herstellen en dat beide cryptomunten in 2023 wel eens tegen hoge toppen kunnen aanschurken.

Dark Horses

En dan zijn er een aantal munten die momenteel als veelbelovend worden beschouwd. Er is uiteraard nog onzekerheid maar verschillende analisten menen dat deze crypto’s de investering meer dan waard zijn.

FightOut (FGHT)

De FGHT token is een spannende nieuwe cryptocurrency en biedt alle middelen om gebruikers te helpen richting een gezondere levensstijl. Gebruikers kunnen een eigen NFT avatar maken in de app die groeit naarmate er meer fitness doelen worden gehaald. Investeerders zijn alvast zot van deze nieuwe token en gooiden er bakken geld tegenaan.

https://twitter.com/cryptogem_007/status/1605907505434935297

Internet Computer

Internet Computer (ICP) verandert het internet van een openbaar netwerk in een openbaar computernetwerk. Het heeft tot doel miljarden mensen te verbinden met innovatieve blockchaintoepassingen en -tools, draaiend op websnelheid. De Internet Computer verwachting ligt hoog, maar kunnen ze het waarmaken? Ze gaan namelijk de strijd aan tegen de grootste internet reuzen van het moment.

Dash 2 Trade

Dash 2 Trade is een platform voor crypto analytics ontworpen door traders, voor traders. Dash 2 Trade biedt handelssignalen en sociale analytics on-chain data voor het maximaliseren van jouw winsten.  De D2T token haalde in de eerste weken van de presale al ruim $5 miljoen op en maakt daarmee een veelbelovende start. 

Ook interessant