Indruk maken op je vrienden? Probeer deze fantastische Porsche E-Bike!

Porsche staat voornamelijk bekend omwille van zijn peperdure blinkende sportbakken maar de fabrikant komt nu ook op de markt met een nagelnieuwe E-Bike. Door een unieke samenwerking met een Duits merk kwam er uiteindelijk een pareltje op de markt, dat je sowieso veel aanzien oplevert bij je vriendengroep!

KRACHTIGE AANDRIJVING

De e-bike Cross 911 combineert een sportief en elegant ontwerp met krachtige aandrijfprestaties, waarmee geen enkele heuvel te steil is. Het frame van de elektrische fiets is gemaakt van koolstofvezel en is op maat ontworpen door Studio F.A. en de wielen komen van het merk Crankbrothers.

NIEUWSTE SNUFJES

De nieuwste generatie van Shimano-aandrijving zorgt met een krachtige motor, onuitputtelijke accu en mechanische versnellingen voor een moeiteloze acceleratie. En de hydraulische schijfremmen van Magura op deze Porsche 911 brengen je daarentegen veilig en snel tot stilstand.

https://twitter.com/Porschesheffiel/status/1573234955458600960

Zoals bij de meeste elektrische fietsen zijn er drie programma’s: elk met een eigen actieradius van 50, 75 of 100 kilometer. Aan het nieuwste paradepaardje uit de Porsche-stal hangt wel een stevig prijskaartje, momenteel ben je 8900 euro kwijt om hem in je bezit te krijgen. Voor alle informatie kan u hier terecht: Porsche mobiliteit, heruitgevonden. – Porsche Lifestyle – Services & Accessoires – Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG.

Ook interessant